HBO promo
PREMIJERA SERIJE "RAZVOD"

Je li Sarah Jessica Parker podbacila u svojoj novoj ulozi?

Američki mediji su se raspisali o novoj HBO seriji "Razvod" koja je nakon velikih očekivanja, ipak podbacila dok Sarah Jessica Parker, unatoč novoj ulozi, ne prestaje odgovarati na pitanja o "Seks i gradu".

Nakon dugih 12 godina, omiljena 'Njujorčanka' se vratila na male ekrane. Ne, Sarah Jessica Parker nije originalno iz New Yorka, već je rođena u gradiću Nelsonville, u američkoj državi Ohio. No kada se radi o serijama Tv kanala HBO čija je najveća zvijezda, ovoj glumici New York uvijek dobro stoji. Sinoć je premijerno emitirana prva epizoda nove HBO serije „Divorce“ u kojoj, uz glumca Thomasa Hadena Churcha, Sarah Jessica Parker igra glavnu ulogu. Parker je utjelovila Frances, ženu koja nakon sretnih godina braka i života poželi razvod od supruga (Thomas Haden Church), ali uviđa kako je taj potez mnogo teže izvesti nego što je očekivala. Radnja se odvija u New Yorku, problemi zrelog bračnog para s dvoje djece su u prvom planu, a glavno pitanje je: „Kako nakon osam godina sretnog braka s nekim, dođeš do trenutka da ga želiš pogoditi nečimeu glavu?“

Svi se lako mogu poistovjetiti s temom prolaznosti i različitih faza u životu u kojima se stvari mijenjaju. S problemom: što napraviti kada nestane romantike u odnosu? ili pak s idejom kako spasiti odnos kada smo svjesni da želimo više za sebe. Odigravši upravo na ovu kartu producenti su ušli u projekt s mnogo očekivanja da ova serija postane veliki hit kao što je „Seks i grad“ bio pun pogodak.

Čini se kako se nova Carrie Bradshaw ipak više neće ponoviti jer jedna je Carrie! Kritika je već u startu osudila seriju, a povratak Jessice Parker proglasila depresivnim. Jer navikli smo gledati simpatičnu Carrie i njezinu družinu u avanturama u najzabavnijem gradu na svijetu. Možda je vrijeme da prestanemo očekivati novu Carrie i pustimo neku drugu Sarah Jessica Parker u naš život.

Linker
16. travanj 2024 09:03