KONCERT NA SPLAVU

Je li on muž godine? O ovom potezu supruga blogerice Chiare Ferragni ne prestaje se pričati na društvenim mrežama

Plovilo nasred jezera Como kraj Milana. Romantična pjesma u kojoj je sažeo zašto je voli. Poljupci i zagrljaji. Ovako je ukratko izgledao performans Federica Lucia Fedeza. Povod je bila treća godišnjica braka, a suprug je modnu blogericu odlučio iznenaditi na sebi svojstven način.

Muž godine? Pretjerivanje? Romantika dostojna holivudskih filmova? Iznenađenje iz snova? Kako bi se najbolje mogao opisati pothvat glazbenika Federica Lucia, supruga jedne od najpoznatijih svjetskih modnih blogerica i influencerica te dizajnerice Chiare Ferragni? Glazbenik je za njihovu treću godišnjicu braka organizirao proslavu kakvu je, vjerujemo, doživjela malo koja žena. Na jezeru Como u Italiji na plutajućoj splavi, na kojoj se nalazio i klavijaturist, zapjevao je u čast svojoj Chiari koja je do njega doplovila brodom, ne znajući što joj sprema. No to nije sve. Napisao joj je pjesmu i u njoj sažeo zašto ju voli.

"Za desetu godišnjicu ćeš joj zapjevati u svemiru?", pitao ga je obožavatelj u komentarima. Dok neke žene pišu kako Chiara treba postati primjer drugima da nikad ne pristaju na muškarce koji ih ne zaslužuju, drugi pišu kako je ovo sve planski osmišljeno zbog promocije nove pjesme. No, bilo kako bilo, romantika je to koje se ne bi posramila niti jedna sapunica ili pak američka romantična komedija.

"Još uvijek ne mogu pronaći riječi", napisala je Chiara dan nakon u objavi na Instagramu gdje su ponovno svi hvalili njezinog supruga. Da su golupčići u sretnom braku, dokazuju i brojne fotografije s njihovih odmora gdje uvijek izmjenjuju nježnosti.

image
Slove kao jedan od najskladnijih parova.
INSTARIMAGES.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Kod njih sve mora biti javno - jer to je dio njezinog posla, što god drugi mislili. Proslava godišnjice, rođenje djeteta, vjenčanje, pa i prosidba. Na jednom od njegovih koncerata Chiaru je prije nekoliko godina pozvao na pozornicu i postavio pitanje svih pitanja. Talijanski mediji su nerazdvojan duo prozvali "Ferragnez", a to su sami izazvali korištenjem istog heštega za svadbu iz 2018. godine. Vjenčanje na Siciliji je trajalo tri dana, a ekskluzivu su dali talijanskom Vogueu. Raskošne girlande, zabavni park koji podsjeća na Coachellu, sponzorirani letovi za uzvanike...brojni mediji su njihovo vjenčanje proglasili događajem godine.

U ožujku ove godine dobili su kćer koju su nazvali Vittoria, a ona im je drugo dijete. Prije nešto više od tri godine postali su roditelji sina Leona. Žive na relaciji Los Angeles-Milano, a sve su ovo ljeto nasmijali slavljem kojeg su objavili na društvenim mrežama nakon što je Italija osvojila ovogodišnje Europsko prvenstvo u nogometu.

Čitajte i: Carstvo Ferragni se širi: Slavna modna blogerica rodila drugo dijete, na svijet stigla curica!

Linker
17. travanj 2024 01:47