I dalje priča o bivšem

Javno priznala da je brak s jednim od najvećih zavodnika bio totalna katastrofa!

Pjevačica i glumac Liam Hemsworth zajedno su bili pet godina, a njihova bračna idila potrajala je puno kraće. Razlog rastave slavnog para ni do danas nije poznat, no prema njezinim riječima - bio je to brak iz noćne more.

Kad je 2020. objavljeno da se rastaju Miley Cyrus i Liam Hemsworth mnogi su bili u nevjerici. Njihova ljubav godinama je punila medijski prostor jer se činilo da joj ništa ne može stati na put. Par se, naime, zaljubio 2012., da bi samo godinu dana kasnije raskinuo, no da ne mogu jedno bez drugoga, pokazalo se četiri godine poslije, kad su se ponovno spojili. Njihova svadba 2018. bila je najljepši dokaz tomu, zbog čega su sve iznenadili kad su 2020. potvrdili glasine da više nisu skupa.

Gostujući prošli vikend na festivalu u Sao Paulu u Brazilu Miley Cyrus se osvrnula na brak s Liamom, a ono što je rekla publiku je ostavilo u šoku. Tijekom nastupa pjevačica je "blagoslovila" vezu gay par iz publike koji je njezin koncert iskoristio za prosidbu.

image

Miley i Liam prvi put su se zaljubili 2012.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Dušo, nadam se da će tvoj brak biti bolji od mog koji je bio j... katastrofa", obratila se Miley jednom od budućih ženika, koji su, kao i ostatak publike, na to ostali bez riječi.

Pop ikona već je ranije dala naslutiti da njezina ljubav s zvijezdom franšize Igre gladi nije bila idila, no ovo je prvi put kako je njihov brak okarakterizirala kao totalni promašaj.

Čitajte i: Teške posljedice razvoda! Miley Cyrus ponovno na dnu: ‘Sada konačno shvaćam što mi se događa‘

Često ga spominje

"Bilo je previše sukoba.... Kad dođem kući, želim mir, a ne drame ili svađe", pokušala je Miley prije par godina objasniti razlog raspada svog braka, koji se "iz daljine" činio kao savršen. Pjevačica i glumica jednom je prilikom kazala kako do tog braka nikada ne bi ni došlo da njihov zajednički dom u Malubuu nije stradao u velikom požaru 2018.

image

Cyrus i Hemsworth vjenčali su se 2018.

AFP/PROFIMEDIA

"Ne znam jesmo li ikad mislili da ćemo se zapravo vjenčati, ali kad smo izgubili kuću u Malibuu, naša ljubav mi je bila najveća utjeha. Ja sam u vrijeme požara bila u Južnoj Africi, no ta je trauma utjecala i na moj glas. Jedno vrijeme nisam mogla ni pjevati. Preko noći sam bila izgubila sve. Svaka pjesma koju sam ikada napisala bila je u toj kući, sve fotografije koju su mi dali roditelji, svi moji scenariji,... I tako, u pokušaju da na neki način ponovo spojim kockice mog života, odlučila sam se na brak. Držala sam se onoga što mi je ostalo od te kuće, a to smo bili ja i on", priznala je Miley nedugo nakon rastave od Liama, s kojim je u braku provela malo više od godine dana, prije nego što su se 2020. i službeno rastali.

Linker
22. travanj 2024 22:57