Krajem srpnja Jared Leto plovio je obalom Španjolske
 Profimedia, IMP Features
MARS CAMP

Jared Leto upija ljepote naše obale: Sve je spremno za njegov luksuzni festival

Još jedna svjetska zvijezda stigla je u Hrvatsku. Miljenik žena najavio je svoj dolazak na naš otok još početkom godine, a festival koji je ogranizirao sa svojim bendom počinje sutra.

Pjevač i glumac Jared Leto i njegov bend "30 Seconds To Mars" nalaze se na otoku Obonjanu kraj Šibenika. Leto je zakupio cijeli otok za održavanja "Camp Mars" festivala koji započinje sutra i traje do 12. kolovoza. Prije dolaska u Hrvatsku, frontmen benda održao je koncert u Amsterdamu i plovio po Španjolskoj.

"Zakupio sam cijeli otok u Hrvatskoj. Izgleda nevjerojatno, imamo vlastiti otok i očekujemo da će biti ludo", kazao je prije nekoliko mjeseci u Instagram Live prijenosu. Ovogodišnja lokacija festivala je bila iznenađenje, s obzirom na to da se do sada održavao u Kaliforniji. Za ovu jubilarnu, petu godinu, glazbenik je odlučio promijeniti mjesto održavanja festivala.

Jared Leto seen on the beach and getting into a little rubber boat after enjoying a lunch on July 30th 2019 in Formentera, Spain., Image: 461525008, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, IMP Features
Profimedia, IMP Features
Krajem srpnja Jared Leto plovio je obalom Španjolske

"Još samo nekoliko dana do početka festivala. Istražujem malo otok, bit će nevjerojatno. Ekipa, jedva čekam da dođete", poručio je glazbenik preko Instagram Storyja. Jared je na društvenoj mreži podijelio video u kojem ga vidimo kako šeće otokom i kako kaže, upija otočnu vibru.

Cijene trodnevnog festivala nisu malene - kreću se od 6400 pa sve do 42 tisuće kuna, ovisno o paketu koji su posjetitelji odabrali, no zato nude potpuno iskustvo. U cijenu ulaznice uključen je smještaj i hrana, privatni koncerti benda, meditacija, joga, bazeni i ostale kreativne aktivnosti. Za one koji su uzeli "The Ultimate Experience" paket, na raspolaganju imaju vlastitog vozača i poslugu, večeru s Jaredom i obilazak jadranske obale. Zanimljivo je da je na festival zabranjen unos bilo kakvih alkoholnih pića, kao i droge i ostalih halucinogenih supstrata.

Linker
25. travanj 2024 08:05