Zahvalna zbog podrške

Janet Jackson prekinula šutnju nakon Justinove isprike: ‘Bila sam kod kuće i počela sam plakati‘

Glazbenica se zahvalila svojim obožavateljima, koji su nakon Timerlakove isprike u samo nekoliko dana njezin 35 godina star album ‘doveli‘ ponovno na prva mjesta.

Glazbenica Janet Jackson prekinula je šutnju, nakon isprike Justina Timberlakea u kojoj je priznao da je pogriješio u postupanju s njom i s njegovom bivšom djevojkom Britney Spears.

Janet je objavila video na društvenim mrežama, gdje je velikodušno zahvalila svojim obožavateljima na potpori tijekom svih godina. Pjevačica je s maskom preko lica i sakrivena pod sunčanim naočalama sama snimila video. Iako 54-godišnja glazbenica nije direktno spomenula bivšeg člana boy benda i njegovu ispriku, no suptilnom prepiskom dala je do znanja da je ispriku primila na znanje.

Čitajte i: Isprika na koju se čekalo godinama! Timberlake se konačno obratio Britney: ‘Znam da sam pogriješio‘

Video u trajanju 45 sekundi objavila je uz riječi "Hvala vam". "Neki dan sam bila kod kuće sama i počela sam plakati. Plakala sam jer sam bila toliko zahvalna za sve dobro čime me Bog blagoslovio. I zbog svega što mi je dao. Zato što je On u mom životu. A toliko sam zahvalna i zato što ste svi vi u mom životu. Jako ste mi bitni", kazala je Janet.

Zasuli je podrškom

Glazbenicu su obožavatelji zasuli podrškom nakon što je Justin Timberlake vpriznao da je njegovo ponašanje bilo upitno, Janet je izrazila zahvalnost zbog činjenice da je njen album "Control” iz 1986. sada ponovno došao na prvo mjesto top lista.

Čitajte i: Nevina u ludnici! Potresni dokumentarac o Britney Spears zgrozio detaljima o tužnom životu glazbene dive

"Želim vam svima zahvaliti što je "Control" ponovno na prvom mjestu zbog vas, ponovo nakon 35 godina. Nikad, ni u milijun godina, ne bih pomislila da će se to dogoditi. Uistinu vas cijenim i jako, jako volim. Hvala vam”, kazala je dirnuta Janet.

Album je skočio na prvo mjesto slušanosti, nakon što je Justin Timberlake službenom izjavom odgovorio na bijes obožavatelja nakon objave dokumentarca "Framing Britney Spears”. U istoj se objavi ispričao Britney, s kojom je bio u vezi, ali i Janet Jackson koju je posramio nakon zajedničkog nastupa na Super Bowlu 2004. Javnost mu zamjera da je na račun te dvije glazbenice sebi gradio imidž "dobrog dečka", zbog čega se na kraju Justin i ispričao.

Linker
20. travanj 2024 14:48