BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Ne nedostaje im zabave

Jamie Foxx: 'Oba roditelja žive kod mene, rastavljeni su, ali mamu silno zanimaju žene koje posjećuju tatu'

Bivšem dečku Katie Holmes, Jamieju Foxxu, zabave ne nedostaje, barem što se tiče njegovog kućanstva. Iako već dva desetljeća živi s roditeljima, to je tek sada priznao, a njegov otac još uvijek dejta i dovodi potencijalne partnerice kući, što njegova majka nikako ne odobrava.

Američki glumac Jamie Foxx (52) u gostovanju na The Graham Norton Showu otkrio je kako živi u istoj kući sa svojim biološkim roditeljima. Naime, Darrell Bishop i Louise Dixon rastali su se prije 25 godina, a kod svoga sina žive proteklih 12. Otac Darrell još uvijek izlazi na dejtove što nije čudno, ali problem nastaje, rekao je Foxx, što potencijalne partnerice dovodi kući.

"Žive pod istim krovom, tata još uvijek dejta, a mama ga stalno špijunira kako bi otkrila tko se 'muva' oko kuće". I komentira: 'Aha, znači tako ti provodiš vrijeme! Onda mi tata dođe kucati na vrata, govoreći da držim mamu podalje od njegove strane kuće. Bez obzira na to, zabavno je", rekao je Foxx.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19: (L-R)  Darrell Bishop, Corinne Foxx, Jamie Foxx and Annalise Bishop attend the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California. 721384 (Photo by Mike Coppola/Getty Images for Turner)
Getty Images for Turner
Jamie Foxx, njegov otac Darrell Bishop i Foxxove kćeri Corinne Foxx i Annalise Bishop

Sada uspješnom glumcu u djetinjstvu nisu cvale ruže. Sa sedam mjeseci njegovi biološki roditelji su ga napustili pa su ga posvojili Mark Talley i Esther Marie koji su u međuvremenu preminuli. Kada je njegov biološki otac izašao iz zatvora, Foxx se ponovno povezao s njim i od tad žive skupa. Biološka majka Louise uselila se u istu kuću prije 12 godina i to čisto slučajno.

"Prije 12 godina poslao sam mami karte za avion ako nas ikad želi posjetiti za božićne blagdane. Konačno je pristala i imali smo prelijepi Božić i proslavu Nove godine. Njezin rođendan je točno na Novu godinu pa smo i njega proslavili. Nismo se ni okrenuli i već je bila veljača, a mama je još uvijek bila s nama. Pitao sam je pokušava li nam nešto reći, na što je odgovorila: 'Oh, pa samo se pokušavam družiti'. Sada živi s nama već 12 godina", ispričao je glumac.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, POLAND ** New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Katie Holmes and Jamie Foxx show their love for each other as they hold hands after brunch. The duo are seen heading to Katie's apartment.

Pictured: Jamie Foxx, Katie Holmes

BACKGRID USA 16 APRIL 2019, Image: 426442972, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Foxx je na početku 2019. prekinuo višegodišnju vezu s glumicom Katie Holmes, a to je dao naslutiti kada je na zabavi koja je održana nakon dodjele Oscara u Hollywoodu pred svima rekao da je 'solo'. O romansi dvoje glumaca šuškalo se godinama, no vezu su priznali tek 2017. godine. Nakon njihovog prekida, Foxxa se povezivalo s mladom pjevačicom Sele Vave, koja se navodno uselila u njegov dom u Kaliforniji, no glumac je to opovrgnuo.

"'Ed Sheeran je šest tjedana spavao na mom kauču. Nick Cannon je kao 13- godišnjak spavao u mojoj kući, a istu sam stvar odlučio učiniti sa Selom koju smo uzeli pod svoje. S njom želimo postupati kao i s drugim pjevačima i pružiti joj istu priliku za napredak", rekao je u Instagram Live prijenosu, kojega je i Sela podijelila na svom profilu.

Linker
19. travanj 2024 09:35