Volim kako se smiješ

Jake riječke snage na Zagrebačkom festivalu: Nikolina Tomljanović ujedinila se s Belfast Foodom

Pjevačica priznala da je mnogo očekivala od ove pjesme, ali ju je rezultat ipak ugodno iznenadio.

Uredništvo Zagrebačkog festivala odabralo je 22 nove pjesme nadolazećeg, 68. izdanja festivala među kojima je i pjesma ''Volim kako se smiješ'' koju će izvesti riječki dvojac Nikolina Tomljanović & Belfast Food. Pjesma je upravo dobila i odgovarajući videospot koji je režirala Kristina Barišić, uhvativši kadrove radne atmosfere dok su Nikolina i Belfasti snimali pjesmu u studiju GIS.

Kadrovi spota dijelom su snimljeni baš za vrijeme samog audio snimanja pjesme. Riječ je o jednostavnoj, veseloj pop priči nastaloj u dobrom društvu. Dinko Fazinić potpisuje tekst, glazbu i aranžman Goran Gubić Hans, a za produkciju je zaslužan Matej Zec.

Pjesma je autobiografska, nastala u jednom trenu. Trenutak kad jedan iskren osmijeh, poput mjeseca osvjetli put ljubavi i životu da smisao poput najljepšeg sna.

image
Nikolina Tomljanović novu pjesmu otpjevala je s Belfast Foodom.
KRISTINA BARISIC

"Odlazak kod Mateja u studio uvijek je zabavan, pa tako i ovaj put. Uz red priče, red snimanja, opuštena atmosfera se dogodi u sekundi, što se može vidjeti i u spotu. Nikolina i ja smo se dogovorile da ćemo spotom popratiti proces stvaranja pjesme u studiu. Video zapisi iz studia uvijek su jako šarmantni i prenose baš onaj feeling koji vam treba, bez previše filozofije, što je tako oslobađajuće", kazala je redateljica spota Kristina Barišić o dojmovima sa snimanja.

Pogledajte video


Pjesma nailazi na itekako pozitivne kritike što pokazuje i visoki ulaz na nacionalnoj top listi.

"Moja nova pjesma 'Volim kako se smiješ' divna je suradnja s dečkima iz Belfast Food-a i treća po redu suradnja s autorima Dinkom Fazinićem i Goranom Gubićem Hansom. Doslovno je tek puštena u eter, a već je ušla na nacionalnu top listu! Mojoj sreći nema kraja! Moram priznati da sam i puno očekivala od ove pjesme. Divno mi je počela ova glazbena godina i radujem se Zagrebačkom festivalu u travnju kad ćemo ju moći predstaviti i uživo", kazala je Nikolina.

Linker
18. travanj 2024 19:52