Smijeh i radost

Jadranka Kosor kakvu još niste vidjeli: Pokazala kako je izgledala s dugom kosom i mladenačkom odjećom

Bivša medijska djelatnica i političarka imala je vremena za refleksiju uz fotografije iz mladosti, a neke od njih podijelila je na svojoj omiljenoj društvenoj mreži - te oduševila pratitelje koji su je zasuli komplimentima.

Bivša premijerka i nekadašnja novinarka Jadranka Kosor proteklog je vikenda detaljno prokopala svoje stare albume i pratitelje na Twitteru razveselila uistinu raritetnim objavama. Tako je na dan zaljubljenih, Valentinovo, Kosor poručila da se ovih dana radije vraća u prošlost - gdje caruju smijeh i radost.

Uz nostalgičnu fotografiju iz doba kada je bila djevojka, Jadranka Kosor je pokazala da je nekada imala dugačku, tamnu kosu. Nasmijana i opuštena djevojka, pozirala je u kratkoj suknji i majici na mornarske pruge - Jadranka je pokazala neko sasvim drugo lice.

"Da ne komentiram sva potonuća sadašnjosti, opet u prošlost. Smijeh. Radost", napisala je uz svoju fotografiju. Odjećom je istaknula besprijekornu liniju, a klasičnim odabirom pokazala da bi tu njenu kombinaciju djevojke bez ikakvih problema mogle nositi i danas.

Čitajte i: Samo koji sat prije jakog potresa bivša premijerka otkrila što misli o raskićavanju bora: ‘Meni se ne rastaje‘

Zasuli ju komplimentima

Ovaj foto-dragulj nije ostao nezapažen na Twitteru, tako su je brojni pratitelji na toj društvenoj mreži obasuli komplimentima. Jadranki su neki poručili kako su čuli da su mnogi dečki iz njezine generacije bili u nju zaljubljeni, a jedan je pratitelj i konkretnije nastupio.

"Jadranka... ostadoh bez teksta. Moram vam priznati da bih se rado s vama prošetao po Maksimiru", poručio je pratitelj.

Čitajte i: Dok je nutricionistima ‘slabo‘ od tanjura Jadranke Kosor, njezini pratitelji su oduševljeni, evo zašto

Samo dan prije Valentinova, bivša radijska profesionalka, podsjetila je da se 13. veljače obilježava Dan radija. Tom je prilikom odala posvetu jednom od najstarijih medija i s pratiteljima na Twitteru podijelila svoje fotografije s početka karijere.

"Uz Dan radija. Sjećanje na početke, Hrvatski radio. U studiju i na terenu s preteškom Nagrom, magnetofonom. Novinarstvo kao strast, da, da", napisala je Kosor.

Tu je Jadranka već imala kratku koja joj je s vremenom postala zaštitni znak, što su mnogi pratitelji komentirali riječima kako je bivša novinarka "rano shvatila da lijepa glava traži kratku kosu".

Očito se brojne pozitivne reakcije potaknule Kosor da ne stane samo na te dvije objave, nego je i u ponedjeljak sa svojim Twitterašima podijelila još prelijepih fotografija iz mladosti.

"Da ne slušam sadašnjost, ajmo dalje u prošlost. Majice i suknjice iz Trsta, male tadašnje radosti", napisala je Jadranka i brojne pratitelje prisjetila na tadašnji način odijevanja - po posljednju modu odlazilo se u talijanski Trst.

Linker
17. travanj 2024 11:39