Profimedia, Xposurephotos
Suze na sve strane

Jada Pinkett Smith u suzama: 'Žalim sam što sam bila s Willom dok je bio oženjen'

Nekadašnje najžešće rivalke, sadašnja i bivša supruga Willa Smitha sjele su za stol i porazgovarala bez rukavica.

Jada Pinkett Smith, supruga Willa Smitha sa svojom majkom Adrienne Banfield-Jones i 17-godišnjom kćeri, pjevačicom Willow Smith, odlučila je pokrenuti novi talk show 'Red Table Talk' i to na Facebooku. Glumica je talk show zamislila kao svojevrsnu ispovjedaonicu. Kao prva gošća stigla joj je bivša supruga Willa Smitha - Sheree Zampino.

Jada Pinkett Smith svoju je vezu s Willom Smithom započela je dok je on još uvijek bio u braku i za to joj se javno ispričala sa suzama u očima.


'Tada nisam razumjela što znači brak, nisam shvaćala što znači razvod, sada bi sve napravila drugačije, to nije bilo u redu', rekla je Jada sa suzama.

Zagrljaj sadašnje i bivše supruge Willa Smitha

U to vrijeme su se zivale pogrdnim imenima, 49-godišnja Sheree zamjerala je Jadi (46) što joj je uništila obitelj, a prisjetile su se i razgovora koji su vodile. 'Nazvala sam te i rekla: 'Odlazi iz kuće koju sam ja izabrala', a ti si rekla: 'Danas je to moja kuća!', prisjetila se Sheree.

Nakon dvadeset godina braka Jada i Will su ponosni roditelji sina Jadena (19) i kćeri Willow (17), a bivše rivalke nakon suza i međusobnih napada, sada se istinski vole.

'Hvala ti što si odlična bonus majka mom sinu. Nije mogao dobiti bolju maćehu', rekla je bivša supruga Sheeree.




Linker
19. travanj 2024 22:18