Ženski razgovori

Jada Pinkett Smith otvoreno o svojim odnosima: ‘Nikada nisam imala pravu zaštitu‘

Nakon što se dogodio incident na ovogodišnjim Oscarima, Willova supruga progovorila je o osjećaju nesigurnosti, a uključile su se i njezina majka i kćer.

Supruga Willa Smitha, Jada Pinkett Smith kazala je da je nedostatak zaštite najveći problem s kojim se susretala u dosadašnjim odnosima. Obitelj Smith je i ranije bila izrazito otvorena kada je riječ o detaljima iz privatnog života - od onih romantične prirode do obiteljskih problema.

U isječku nadolazeće epizode Red Table Talk, Jada je razgovarala sa svojom kćeri Willow Smith, sa svojom majkom Adrienne Banfield-Norris i autoricom Kelly McDaniel, a dotaknule su se dinamike i odnosa između majki i kćeri.

"Moj je problem bio taj što nisam imala zaštitu. To je moja najveća rana koja se otvarala u svim prijašnjim vezama", priznala je.

image

Obitelj Smith je i ranije bila izrazito otvorena kada je riječ o detaljima iz privatnog života.

PLANET/PROFIMEDIA

"Tražila sam najveću moguću zaštitu, ali nisam baš imala dobar osjećaj o tome što je sigurno, a što nije", dodala je.

Čitajte i: Naš omiljeni glumac najbolje zna kroz koju je patnju morala proći supruga Willa Smitha

Jadina majka Adriane se nadovezala te kazala kako vjeruje da je sve počelo onda kada je Jadina baka preminula, dok je Pinkett Smith imala 12 godina.

"Jada je pronašla sigurnost preko moje majke, a njezina je smrt uvelike utjecala na Jadin osjećaj sigurnosti", kazala je Banfield-Norris.

Jada je o svojim odnosima počela sve češće javno progovarati otkako se u ožujku dogodio incident između njezina supruga Willa Smitha i komičara Chrisa Rocka.

Linker
24. travanj 2024 21:01