screenshot
O TOME SE MORA GOVORITI

Jada Pinkett Smith: 'Bila sam na rubu života i doživjela potpuni emocionalni kolaps'

Glumica koja je u bračnim vodama s glumcem i glazbenikom Willom Smithom 21 godinu, progovorila je o depresiji i totalnom emocionalnom kolapsu koji je doživjela kao mlada glumica u Hollywoodu.

Jada Pinkett Smith (47) progovorila je o trnovitom putu do slave i njezinoj bolesti koju dugo nije osvijestila već se okrenula porocima. U svojoj internetskoj emisiji "Red Table Talk" s reperom Kidom Cudiom o ovom krahu pričala je bez zadrške.

'Došla sam u Los Angeles i ostvarila određeni uspjeh, ali tad sam shvatila da to nije odgovor. To je zapravo pogoršalo stvari, bila sam na rubu života i doživjela potpuni emocionalni kolaps', rekla je Jada koje je to otvoreno govorila pred majkom i kćeri.

'To je kao kad jednostavno nemate kontrolu nad emocijama, svojim mislima, osjećate se potpuno izvan kontrole. Sada znam da je to ono što bi danas ljudi smatrali da je živčani slom', rekla je Jada koja se lako može identificirati s pričom Maca Millera koji je umro od predoziranja.

Pinkett Smith kaže da je to lako mogla biti i njezina sudbina, ali srećom sve se promijenilo kad je upoznala svog supruga Willa Smitha i dobila djecu sina Jadena (20) i kći Willow (18).

Linker
24. travanj 2024 11:28