Sretni su

J. Lo se konačno otvorila o ljubavi s Affleckom: ‘To je predivna ljubavna priča i dobili smo drugu šansu‘

Glumica i pjevačica prvi je put progovorila javno o vezi s poznatim glumcem koju je obnovila prošlog proljeća.

Za Jennifer Lopez može se reći da živi najbolji period života, latino diva ima mnogo razloga zbog kojih može biti zahvalna - i vrlo sretna. Od poslovnih uspjeha koje niže iz dana u dan, sada nam je priredila novu romantičnu komediju "Marry Me", uz to ima dvoje sretne i zdrave djece - 13-godišnje blizance Maxa i Emme, a sreća ju prati i na ljubavnom planu.

"Nikad nisam bila bolje. Mislim da smo svi u vrlo divnom trenutku", kazala je 52-godišnja zvijezda u ekskluzivnom razgovoru za People. Ovo je prvi put da je glumica i pjevačica javno progovorila o obnovljenoj romansi s Benom Affleckom. Obnavljanje njihove veze, koja je zaludjela svijet još davnih dvijetisućitih, vratila je vjeru u ljubav brojnim ljudima diljem svijeta.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck vezu su obnovili u proljeće 2021.

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

No akteri Bennifera ovog su puta oprezniji s otkrivanjem intime medijima te je ovo prvi put da je J. Lo progovorila o njima.

"Osjećam se tako sretnom, veselom i ponosnom što sam s njim. To je predivna ljubavna priča i dobili smo drugu šansu", kazala je Jennifer.

Par je hodao od 2002. do 2004., no nakon toga raskinuli su zaruke, da bi se ponovno povezali prošlog proljeća. Nakon što su iskrice ponovno počele frcati "malo su se bojali", priznala je Lopez. Naiem, imali su na umu cirkus koji ih je okruživao prvi put. "Prije nego smo objavili (svoju vezu), bili smo naivni i malo su nas zgazili", opisala je. No ovog puta, sve je drugačije.

Čitajte i: Zlatni par tabloida opet zajedno? Jenifer Lopez i Ben Affleck na romantičnom putovanju, prisjetili smo se njihove priče

"Sada smo stariji, pametniji, imamo više iskustva, na drugim smo pozicijama u životima, sada imamo djecu, jako smo svjesni oko tih stvari. Također smo vrlo zaštitnički nastrojeni, jer ovo je tako divan period za sve nas", rekla je Jennifer. Dodala je da je vrlo sretna što je u vezi koja je puna ljubavi i radosti.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez na premijeri filma 'The Last Duel' u New Yorku.

GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"Želim učiniti sve što je moguće da to zaštitim i sačuvam. Mislim da veza to zaslužuje... to nam je kao svetinja".

Naučili na greškama

Kao mladi holivudski par, svoja su lica gledali na naslovnicama tabloida konstantno, što je stvorilo ogroman pritisak i na kraju dovelo do ljubavnog kraha. No, gotovo dva desetljeća kasnije, stvari su ipak drugačije.

"Lijep je način na koji su stvari sada drugačije, osjećamo ih drugačije nego prije mnogo godina... Više je uvažavanja i slavlja, što je lijepo", kazala je Lopez. Svjesna je glumica, da je njihova ljubav dobila drugu šansu, što je rijetkost.

Čitajte i: Krivo smo ga shvatili! Ben Affleck: ‘O Jennifer sam rekao i mislim potpuno suprotno od onog što se piše’

"Kada pronađete nekoga i stvarno ih, ali stvarno volite, i dobijete drugu šansu? To je stvarno rijetko, dragocjeno, predivno i ne uzimate to zdravo za gotovo", istaknula je.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez na Venecijanskom festivalu.

CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

Istaknula je kako od zdrave i sretne veze koristi imaju svi - ne samo par koji je u pitanju, nego i njihovi bližnji, obitelj, prijatelji...

Ben Affleck (49) sada joj je partner pun poštovanja, a taj je glumac proteklog razdoblja mnogo radio na sebi, da bi se poboljšao kao osoba, što se i vidi.

Jako sam ponosna na njega. Ponosna sam na muškarca koji je postao, što sam gledala izdaleka. Biti iskreni jedni s drugima, biti puni ljubavi, to je baza svega. Imam osjećaj da je sada u fazi života - kao što osjećam i za sebe - nakon učenja i spoznaje sebe, dođeš na mjesto gdje se osjećaš sretno i dobro s time tko si. Tako da možeš i biti u sretnoj, zdravoj vezi", objasnila je Jennifer Lopez.

Linker
19. travanj 2024 12:18