U pidžami

J.Lo pokrenula novi izazov: Latino diva pokazala se u najboljem i ‘najgorem‘ izdanju

Pjevačica je pokazala kako izgleda čim izađe iz kreveta i usporedila to s potpuno sređenom verzijom sebe, a pozvala je i obožavatelje da naprave isto.

Ona je dokaz da žena sve može, tako je Jennifer Lopez sada, uz sve obiteljske i poslovne obveze koje je imala proteklih dana pokrenula i plesni izazov. Uz zvuke njenog najnovijeg singla "In the morning", J.Lo pleše u dva potpuno različita outfita.

Jedan je, kako i pjesma kaže 'jutarnji', gdje latino diva izvodi koreografiju bez šminke i u pidžami, a drugi je atraktivan noćni look, za izlazak ili večeru. Jennifer pleše istu koreografiju u svom vrtu, dok se izmjenjuju kadrovi jutarnje i večernje varijante. Čim je objavila ovaj video, pozvala je i pratitelje da podijele svoje verzije plesa u jutro i u noći.

Pjevačica je netom prije objave na TikToku zajedno s obitelji pripremila slavlje za 75. rođendan njene majke Guadalupe. Zabavu iznenađenja, odnosno obiteljsko otkupljenje za koje vitalna majka pjevačice nije ni znala, Jennifer je snimila i objavila na Instagramu.

"Ti si definicija mladolikosti i bezvremenosti u svakoj dobi. Hvala ti za beskonačnu ljubav, energiju, potporu i za to što si baš ti. Volim te", poručila je pjevačica majci koju oduvijek ističe kao svoj uzor. No ipak je većina obitelji bila u odvojenim sobama, a s bakom, mamom i slavljenicom komunicirali su putem video poziva.

Nekadašnja odgajateljica u vrtiću uz Jennifer podigla je još dvije kćeri - Leslie i Lyndu koja je novinarka. "Jenny from the block" ponosna je na svoje portorikanske korijene i to što je odrasla u Bronxu, a majku je oduvijek isticala kao najveću potporu te je često znala istaknuti kako nikad ne bi uspjela bez majčine vjere u nju.

Dobri geni, ali i male tajne

Iako mladolik izgled definitivno može zahvaliti dobrim genima, Jennifer se potrudila i da očuva ono što joj je priroda dala, stoga je pokrenula i vlastitu liniju kozmetičkih proizvoda - JLo Beauty. Pjevačica je tako u 52. godini života odlučila okrenuti se beauty svijetu, te pored vlastitih proizvoda, podijeliti s fanovima i sve svoje beauty tajne, od kojih je najvažnija, nevjerojatno jednostavna i dostupna.

"Isprobala sam sve, kozmetiku iz drogerija i najskuplje kreme na svijetu, no uvijek se vraćam tajnama koje me mama naučila kad sam bila mlada. Govorila bi mi da je maslinovo ulje lijek za kožu, za kosu, za nokte... da je maslinovo ulje magični sastojak iz prirode. I to je ono što mi daje taj čarobni sjaj. Vrlo je jednostavno - ovi sastojci djeluju!", kazala je Lopez.

Prije toga je otkrila da ni jednom u svom životu nije bila na tretmanu botoksom.

"Najčešće pitanje koje mi ljudi već godinama postavljaju je - što radiš da bi ti koža izgledala tako dobro?", otkrila je, zato je odlučila pokrenuti vlastitu kozmetiku, koja se bazira na sastojcima kojima njeguje blistav ten.

Linker
18. travanj 2024 07:36