Ljubav je u zraku

Iznenadili su sve: Baby Spice konačno je rekla ‘da‘ svom dugogodišnjem partneru, zasuli ih čestitkama

Dvoje glazbenika prvi put je prohodalo davne 1998., a nakon nekoliko prekida nerazdvojni su od 2004., no iako imaju dvoje djece i godinama su zaručeni, Emma je odbijala stati pred oltar. Sve do sad.

Baby Spice, kako su zvali Emmu Bunton, udala se za dugogodišnjeg partnera pjevača Jadea Jonesa. Bivša članica megapopularne grupe Spice Girls, kao i njen suprug, objavila je fotografiju s vjenčanja. Oboje su uz romantičnu fotografiju s ceremonije napisali iste riječi: "Gospodin i gospođa Jones", uz koje su stavili po četiri srca.

Par je tako nakon dugogodišnje veze konačno odlučio ozakoniti ljubav. Prvi su put prohodali 1998., nakon prvog prekida ponovno su se spojili 2002., da je treći put doista bio sretan jasno je od 2004. od kada se više nisu razdvajali. Dobili su dva sina - Beau i Tate rođeni su 2007. odnosno 2011.

Iako su zaručeni već više od desetljeća, Emma je stalno govorila da se ne želi udati ni u civilnoj, ni u religioznoj ceremoniji. "Ne treba nam vjenčanje kako bismo opravdali svoju vezu", govorila je nekad Baby Spice.

Čitajte i: Veliki povratak Spajsica na filmska platna: U novom projektu pridružit će im se i Victoria Beckham

Kucnuo je pravi čas

No veza koja izdrži dva prekida, dvoje djece i gotovo dvije godine izolacije uzrokovane pandemijom koronavirusa - očito zaslužuje svaku feštu koju može dobiti.

Na fotografiji je vidljivo kako je Emma imala kratku, romantičnu vjenčanicu s dugim plaštom i romantičnim vjenčićem od cvijeća u kosi. Jade je bio uređen u kombinaciji svijetlih hlača, Gucci sakoa i smeđeg šešira.

Prostor gdje su se zavjetovali na ljubav romantično je uređen vijencem od zelenila i bijelih ruža te svijeća. Mladenka je nosila buket od bijelog i žutog cvijeća te otvorene sandale u tipu japanki. Zaljubljeni pogledi i široki osmjesi svjedoče da je ovaj par uspio sačuvati ono nešto svih ovih godina.

Brojni pratitelji i obožavatelji oduševljeno su dočekali vijest o vjenčanju te ih zasuli čestitkama. Naravno i brojni slavni prijatelji para otkrili su kako im je ovo vjenčanje došlo kao potpuno iznenađenje. Među čestitarima bila je i slavna kolegica iz Spice Girlsa Victoria Beckham.

"Čestitke. Oboje vas jako volim", poručila je Vicki uz emotikone koji označavaju slavlje.

Linker
25. travanj 2024 11:29