Kuća puna smijeha

Iznenađenje za rođendan: Borat joj uslišao želje, a za sve je kriv njezin romantični Bloom

Premda dva mjeseca nakon rođenja kćeri najviše pažnje posvećuju svojoj bebi, glumac je uspio pjevačici prirediti ročkas za pamćenje.

Pjevačica Katy Perry za rođendan je dobila video čestitku koja ju je potpuno iznenadila. Pop zvijezda za svoj 36. rođendan dobila je originalni znak pažnje od svog zaručnika Orlanda Blooma. Glumac je naime angažirao svog kolegu Sachu Barona Cohena, odnosno njega u ulozi Borata, da Katy osobno uputi čestitku na njen poseban dan.

Borat je taj video i podijelio na svom Instagramu uz riječi "Katy Perry tvoj se san ostvario, sretan rođendan ljubavi moja!" Urnebesnu čestitku, kasnije je podijelila i pjevačica.

“Jak sie masz, Katy Pepsi", kazao je na svom specifičnom kazahtanskom Borat na početku video poruke, što bi u prijevodu bilo pitanje - kako je? Usput ju je iz Perry "prekrstio" u Pepsi. "Planirao sam otići na jedrenje u Floridi i potražio sam na internetu Orlando vodeni sportovi. Ali umjesto toga, gosp. Google mi je poslao fotografiju tvog muža s njegovom mrvicom vani. Ima jako dobru", započeo je svoje rođendanske želje Borat, moguće se referirajući na već legendarno Bloomovo veslanje u golom izdanju.

"Sigurno je lijepo vidjeti Orlanda kako cvjeta (engl. bloom znači cvjetati). Imat ćeš jako lijep rođendan, mnogo šlaga na svojoj torti", u svom je stilu zaključio Borat ovo iznenađenje. Perry se očito jako svidjela čestitka, jer ju je i ona podijelila na svom Instagramu, uz riječi "Sretan mi rođendan", označivši svog zaručnika.

Da je velika obožavateljica Borata i njegovih filmova pokazala je nedavno kada je na istoj društvenoj mreži pomogla u promociji nastavka Boratovog filma. "Borat 2, večer za dejt", napisala je pjevačica, označivši Blooma.

Plemenit čin nakon rođenja

Pjevačica je svoje prvo dijete, djevojčicu Daisy Dove Bloom rodila 26. kolovoza, te su ona i zaručnik rođenje iskoristili kako bi pozvali druge da pomognu roditeljima i bebama diljem svijeta koji ne žive u blagostanju i koji nemaju primjerenu zdravstvenu skrb.

"Preplavljeni smo ljubavlju i osjećajem čuda od sigurnog i zdravog dolaska na svijet naše kćeri", poručila je Katy putem UNICEF-a, kojem su poslali službenu izjavu o rođenju kćerkice.

"Svjesni smo da smo sretnici i da ne može svatko imati smireno iskustvo poroda kakvo smo mi imali. Zajednicama diljem svijeta još nedostaje zdravstvene skrbi i zdravstvenih radnika, a svakih 11 sekundi jedna trudnica ili novorođenče umre, najčešće zbog komplikacija koje su se mogle spriječiti. Otkako se pojavio COVID-19, ugroženo je još više života novorođenčadi, zbog velikog nedostatka sapuna, vode i lijekova koji mogu spriječiti zarazu. Kao roditelji novorođenčeta, slomljena smo srca i još više suosjećamo s roditeljima koji se bore", izjavila je Katy.

"U ime velikog srca, koje znamo da će naša bebica imati, otvorili smo UNICEF-ovu stranicu za donacije u njezino ime", objavili su slavni roditelji.

Inače, pjevačici je ovo prvo dijete, dok Orlando ima 8-godišnjeg sina iz braka s manekenkom Mirandom Kerr.

Linker
18. travanj 2024 18:54