skrivala tajnu

Iznenađenje na crvenom tepihu: Obožavana glumica rodila prije četiri mjeseca

Američka glumica pohvalila se da rodila drugo dijete. Prije četiri mjesec na svijet je došao njezin drugi sin, James Robert, ‘ne tako mali anđeo‘ koji je do sada dobio već osam kilograma.

Razlog zbog kojeg je američka glumica Kirsten Dunst na filmskom festivalu u Veneciji tako uspješno demonstrirala što se može postići kombiniranjem naoko nespojivih uzoraka nadahnutim 70-tim godinama prošlog stoljeća, ne krije se samo u činjenici da prati i razumije kulturu odijevanja. Na njezinom se licu mogao zamijetiti sjaj kakav imaju novopečene mame, a da je doista tako, zvijezda filmova “Melankonija” i „Maria Antoinetta” potvrdila je nedavno u razgovoru za New York Times. Glumica je, naime, rodila još jednog sina. Ime mu je James Robert, na svijet je došao prije četiri mjeseca, a od tada do danas maleni sjajno napreduje: glumica se pohvalila da maleni već ima osam kilograma.

Da sa zaručnikom i kolegom Jesseom Plemonsom (33) očekuje drugo dijete, doznalo se proljetos zahvaljujući umjetničkoj 'intervenciji' njezine prijateljice, američke redateljice Sofije Coppole. Nagovorila ju je na fotografiranje u poznoj trudnoći za travanjsku naslovnicu „W Magazinea”, u njezinom domu na Beverly Hillsu. Od tada pa do njezinog intervjua New York Timesu, nije se znalo kad je rodila i da li njezin i Plemonsov stariji sin Ennis (3) dobio sestru ili brata? A kada je i ta tajna otkrivena, glumica je priznala da se suočava s istim problemom koji imaju s mnoge novopečene mame, bile slavne ili ne. - Nisam se pošteno naspavala četiri mjeseca – veli– zbog mojeg ne tako malog anđela.

image
IMAGESPACE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kirsten Dunst nova je kraljica spajanja nespojivog: U Veneciji je genijalnim trikom zasjenila sve svoje kolegice

Čitajte i: Zvijezda ‘Intervjua s vampirom‘ i ‘Spidermana‘ čeka drugo dijete, trbuščić je sve veći!

Ponosnog tatu, američkog glumca Jessea Plemonsa, Kirsten Dunst upoznala je 2016. na setu serije „Fargo”. Otprve su se svidjeli jedno drugome no trebalo im je neko vrijeme kako bi shvatili da im je suđeno ostati zajedno.

- Pokazalo se da će Kirsten biti dugo u mom životu – izjavio je glumac poznat po ulogama u filmovu „The Irishman” te u Netflixovoj uspješnici „El Camino: A Breaking Bad Movie”, nedugo nakon njihovih zaruka početkom 2017. Koliki je sretnik što je ima, glumac je priznao 2019. prilikom otkrivanja njezine zvijezde na Stazi slavnih na Hollywood Boulevardu, u govoru koji je trebao biti na temu priznanja što ga je dobila ali je prerastao u spontanu ljubavnu izjavu na kojoj je Kirsten pozavidio cijeli Hollywood.

- Vidjeti kakva si majka, žena, prijateljica, razlog je zašto te ja i svi tvoji prijatelji toliko volimo – rekao je. Uz ovakvu podršku životnog partnera, dvoje djece i ispunjen život bez skandala kakvim se rijetki mogu pohvaliti, Kirsten Dunst nije teško zablistati na službenim prigodama. Dovoljno je da se pojavi i bude ono što jest, uspješna žena s najvrednijim i najljepšim „modnim dodatkom” – srećom zbog svoja tri muškarca i činjenicom da je jedna od rijetkih glumica koja je pronašla održivu ravnotežu između profesionalnog i privatnog života.

Linker
19. travanj 2024 12:25