radi na sebi

Izdanje koje ‘nije za baciti‘! U uskoj majici - Ministar Ćorić pohvalio se novom formom

Budućnost bez plastike u interesu je sviju nas, a forma uoči godišnjih odmora mnogima nedosanjani san. Tomislav Ćorić pobrinuo se da ove godine bude u reprezentativnom izdanju.

Ministar Tomislav Ćorić na riječkoj je tržnici danas privukao pozornost okupljenih građana, između ostalog i neformalnim izdanjem u kojem se pojavio. Majicu s natpisom "Nisam za baciti" samopouzdano je nosio, želeći i tako dati svoj doprinos budućnosti bez plastike. Ćorić i njegovo 'Nisam za baciti' izdanje dalo je svoj doprinos u borbi za zelenije društvo. Ministru je, usto, majica pomogla i da pokaže kako se pobrinuo za svoju formu pred ljeto.

Čitajte i: Ovaj mladić postao je jedan od najvažnijih ljudi u državi! Novi, važni potez Gordana Jandrokovića

Osim na budućnosti bez jednokratne plastike, Ćorić je radio i na sebi.

"Radimo zajedno na budućnosti bez jednokratne plastike! Na glavnoj tržnici u Rijeci dijelili smo promotivne vrećice za višekratnu upotrebu kako bismo naše građanke i građane potakli na višestruko korištenje vrećica. Osim ekonomske prednosti, brinemo i za očuvanje okoliša", poručio je Ćorić na svom Twitteru nakon što je u Rijeci građanima dijelio platnene vrećice.

Vrećice je dijelio u sklopu akcije ZaZeleniSvakiDan koju provodi Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja. "Nisam za baciti" slogan je kampanje Za ljepšu našu, koja građane potiče na veću brigu o okolišu.

Linker
23. travanj 2024 02:38