Stižu novi Sopranosi

Izašao prvi trailer: Sin Jamesa Gandolfinija glumi mladog Tonyja Soprana i nevjerojatno nalikuje ocu

Obožavatelji kultne serije "The Sopranos" oduševili su se kad su prošle godine čuli da se snima film čija će radnja prikazivati mlade dane Tonyja Soprana, tim više što je glavnu ulogu dobio sin Jamesa Gandolfinija. Prvi trailer nagovještava da gledatelje očekuju brojna uzbuđenja.

"The Many Saints of Newark" nadolazeći je film koji su uzbuđenjem iščekuju fanovi dobro poznate TV uspješnice HBO-a, serije "The Sopranos".

Film, čija se premijera stalno odgađa zbog posljedica pandemije, smješten je u šezdesete i sedamdesete godine prošlog stoljeća te prati događaje koji su obilježili mladog Tonyja Soprana te ga formirali u gangstera kojeg smo imali priliku upoznati u seriji "The Sopranos".

Nemiri koji su se odvili 1967. godine u New Yorku važna su polazna točka filma "The Many Saints of Newark", jer se tada produbljuju tenzije između talijansko-američke i afričko-američke zajednice Velike jabuke, objasnili su tvorci.

Tonyjeve momačke dane na ulicama Newarka u New Jerseyju producenti su htjeli što zornije prikazati pa su za glavnu ulogu odabrali Michaela Gandolfinija, Jamesovog sina, a ako je suditi prema traileru - nisu pogriješili.

21-godišnji Michael Gandolfini nevjerojatno je nalik svom slavnom ocu, a uz frizuru i odjeću iz kasnih šezdesetih bez problema se transformirao u mladog Tonyja.

Samo nekoliko sekundi pojavljivanja u prvom traileru bilo je dovoljno da fanovi u komentarim zadovoljno zaključe - "Da, to je Tony Soprano", što je zanimljivo jer Michael prije audicije nikad nije pogledao ni jedan nastavak serije "The Sopranos".

Naime, Michael je rođen 1999., iste godine kad je serija "The Sopranos" krenula sa snimanjem pa je bio premlad da bi pratio seriju tog tipa.

"Bio sam samo klinac kad je tata snimao tu seriju. Znao bih otići s njim na set i pitati ga o čemu se radi u seriji, a on bi rekao: ‘Ma, radi se o muškarcu koji je u mafiji i ide na terapiju", prisjetio se Michael u jednom intervjuu.

Linker
15. travanj 2024 11:43