Slavlje za pamćenje

Izabel Kovačić uz supruga i sina proslavila rođendan! Dirljiva fotografija oduševila je sve

Poduzetnica je u Londonu proslavila svoj 28. rođendan. Izabel je slavila sa suprugom i sinom, a detalje male obiteljske proslave objavio je na društvenim mrežama njen suprug Mateo Kovačić.

Poduzetnica, modna ikona, majka i supruga - sve je to Izabel Kovačić. Iako teška, 2020. godina ovoj je mladoj ženi donijela i puno lijepih životnih trenutaka - od kojih će zauvijek pamtiti rođenje sina Ivana. Upravo s njim i sa svojim suprugom, nogometašem Mateom Kovačićem, proslavila je Izabel svoj 28. rođendan.

Dirljivom fotografijom čestitao joj je i suprug, objavivši na Instagramu dio obiteljskog slavlja. "Sretan rođendan mama", poručio je Mateo dok je u hashtagovima dodao kako je njegova Izabel najbolja supruga i mama. Ima li veće sreće od one koju je poduzetnica osjećala dok joj je njezin jedinac čestitao rođendan - po prvi put? Teško.

I na Instagram Storyju Mateo je pokazao kako je izgledalo slavlje. Dok su se mama i tata častili tortom i čašicom vina - maleni Ivan nazdravio je mlijekom iz bočice - u čast svoje majke.

Podsjetimo, Mateo i Izabel sina su dobili početkom listopada u Zagrebu. Kruna je to njihove dugogodišnje ljubavi i braka, kojeg su prije nekoliko godina ozakonili u Zagrebu. Obitelj Kovačić trenutno živi u Londonu, gdje Mateo igra za tamošnji nogometni klub Chelsea.

Linker
15. travanj 2024 04:30