MODNA IKONA

Izabel Kovačić s kumom i njezinom djevojčicom prošetala centrom grada: Poznate dame nose hit komade sezone!

Samozatajnu Izabel koja u medijima istupa samo kada se radi o njezinom brendu Lunilou prošetala je centrom Zagreba gdje je u društvu svoje bliske prijateljice i njezine kćeri uživala u sunčanom, ali hladnom zagrebačkom vikendu.

Zagrebačka špica uvijek je prometna, a posebno vikendom. Protekle subote u Ilici naš je fotograf "ulovio" dvije dame, poznatu poduzetnicu koja stoji iza ekološki održivog brenda Lunilou u društvu bliske prijateljice. Riječ je o Izabel Kovačić i njezinoj kumi koje su, držeći je svaka s jedne strane za ručicu, u šetnju gradom povele i plavokosu djevojčicu, kćer Izabeline prijateljice.

Podsjetimo, Izabel je poslovno carstvo odjeće i modnih dodataka za djecu i odrasle počele graditi prije šest godina. Upravo je u centru grada otvorila trgovinu i ured brenda koji je izgradila sa svojom sestrom.

image

Izabel Kovačić s prijateljicom i njezinom kćeri

CROPIX

Izabel je samozatajna supruga nogometaša Matea Kovačića koja rijetko kada daje intervjue, a kada se na to i odvaži, uglavnom je fokus na njezinom brendu. Pravo je osvježenje susresti je na ulicama Zagreba, i to u društvu i jedne od najbližih prijateljica koju su, svaka s jedne strane, držale za ručice. Da je bijeli oversize kaput apsolutni must have ove zime, dokazale su brojne poznate dame na zagrebačkoj špici, poput Olje Vori i Mirele Holy, a to je još jednom potvrdila i Izabel, koja slovi kao jedna od najljepše odjevenih žena u Hrvatskoj, ali i šire. Za šetnju Zagrebom osim kaputa odabrala je smeđe traperice i iznimno popularne čizme ove sezone. Nosi kožni crni model brenda Bottega Venetta s gumenim smeđim donjim djelom, a inačice ovih čizama mogu se pronaći u brojnim high-street trgovinama.

Njezina bliska prijateljica također nosi popularni model koji je već godinama omiljen brojnim trendesetericama, a to su čizme s poglavito brušenom kožom brenda Isabel Marant. Koliko su dvije dame opuštene, dokazuju jednostavne modne kombinacije i lice bez imalo šminke. Prirodnost voli prelijepa Izabel, a to svakodnevno dokazuje i fotografijama na svojim društvenim mrežama.

image

Izabel Kovačić u Ilici

CROPIX

Čitajte i: Sjajne vijesti stižu iz radionice domaćeg brenda: Nova Lunilou kolekcija za žene savršena je za hladne večeri

Inače, iako Lunilou vode iz Hrvatske, Izabel živi na relaciji London-Zagreb, a njezina sestra i poslovna partnerica Ivana Čirjak u Švicarskoj. U razgovoru za Gloria.hr prošle godine rekle su kako im razdvojenost teško pada, no kako se svakodnevno čuju. Bile su i trudne u isto vrijeme, Ivana s trećim djeteteom, malenim Rokom, a Izabel s prvim, malenim Ivanom.

"Sestra i ja nismo planirale istovremeno biti trudne, ali drago mi je da smo u tome zajedno", rekla je Izabel koja je posljednje tjedne trudnoće provela u svom djevojačkom domu u Sesvetama, gdje je njezina majka stalno bila uz nju, te je istovremeno radila na brendu Lunilou.

image

Tri dame plijenile su pozornost

CROPIX

Čitajte i: Veliko veselje u obitelji Kovačić: Izabel nije odoljela pohvaliti se ranom zorom na društvenim mrežama

"Lunilou je od samih početaka držao jednu posebnu priču, kako u dizajnu tako i u kvaliteti. Svaka kolekcija i svaka kampanja rezultat je istraživanja i pomnog odabira materijala kako bi svojim malim i velikim klijentima pružili točno ono što zaslužuju, udobnost i kvalitetu bez kompromisa", objasnila je njezina sestra Ivana.

Plan im je da se Lunilou i dalje razvija u smjeru ekološke i modne održivosti kroz razne proizvode, od odjeće i obuće preko asortimana za kuću pa do dječje kozmetike.

Linker
07. travanj 2024 14:00