PONOSAN KUM

Izabel i Mateo Kovačić krstili sina: Luka Modrić je bio kum, slavili su u restoranu tik uz more

Informaciju o tome da krste svoga sina Izabel je podijelila na Instagramu, a video zagrljaja njihova sina i Luke Modrića podijelio je i hrvatski kapetan te time potvrdio nagađanja o kumstvu.

Devet mjeseci nakon rođenja sina supružnici Izabel i Mateo Kovačić krstili su svoga jedinca. Na terasi restorana uz more na kojoj je svirao saksofonist, pomno uređenim interijerom i dominantnim bijelim i bež bojama na dekoracijama i cvijeću, dokazali su još jednom kako se ne libe pokazati luksuz njihove svakodnevice.

Iako su to krili, sad je jasno i tko je malenome bio kum. Nogometaš i reprezentativac Luka Modrić kumče je držao u naručju, a Izabel je video njihova zagrljaja podijelila na Instagramu. Luka i maleni bili su slično obučeni, a Izabel je uz video napisala i riječ "povezanost". Na svome Instagram profilu, uz emotikon srca, podijelio ga je naš proslavljeni nogometaš napisavši “ponosan kumašin” i time potvrdio nagađanja o kumstvu koje je bilo i logično nakon dugogodišnjeg prijateljstva bivših suigrača u Real Madridu.

Nisu objavili lokaciju na kojoj su slavili krštenje, no pretpostavlja se da je ono bilo u okolici Zadra budući da su se dan ranije družili u poznatom restoranu Niko. Vlasnik restorana objavio je video gdje s nogometašima pjeva poznatu pjesmu iz mjuzikla "Jalta, Jalta" - "Neka cijeli ovaj svijet".

Čitajte i: Zavirite u Lunilou morski svijet kupaćih kostima: Nova kolekcija inspirirana je jednom od najljepših žena na svijetu

Supržnici Modrić i Kovačić često zajedno ljetuju. Primjerice, 2019. godine su njih četvero te Darijo Srna i njegova žena iznajmili vilu u turskom ljetovalištu Bodrum. Prošle godine u kolovozu Luka je sa suprugom i djecom bio u Zadru, a pridružio im se i Kovačić.

image
Izabel Kovačić sa sinom Ivanom.
INSTAGRAM

Luka Modrić nije bio na vjenčanju Kovačića prije četiri godine u Zagrebu jer je bio vjenčani kum dugogodišnjem prijatelju u Zadru, nogometašu Marku Oštriću.

Odmor nakon naporne sezone i ispadanja s Eura u osmini finala, omogućila je nogometašima produljeni odmor koje provode sa svojim obiteljima.

Izabel je ovo ljeto već lansirala novu kampanju svog brenda Lunilou, a radi se o kolekciji kupaćih kostima inspiriranih likom i djelom slavne glumice Brigitte Bardot.

Čitajte i: Nogometni manekeni: Elegantni u odijelu i tenisicama, Vatreni pokazali kako odnijeti pobjedu i izvan nogometnog terena

image
Izabel Kovačić u novoj kampanji svog brenda Lunilou.
SANJA JAGATIĆ
Linker
16. ožujak 2024 23:51