Divno!

Izabel i Mateo Kovačić izvan sebe od sreće! Pljušte čestitke, a oni poručuju: ‘Spremni smo!‘

Slavni supružnici već su nekoliko godina posvećeni humanitarnom radu, a ispred njih je mnogo uzbudljivih projekata.

Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel Kovačić, inače i vlasnica brenda Lunilou, ponosno su objavili da su pokrenuli humanitarnu Zakladu Mateo Kovačić koja će pomagati djeci s poteškoćama u razvoju. Iako je osnovana 2017., tek sada je par uspio realizirati neke od projekata. Izabel je na svom Instagramu iskoristila ovu prigodu da sretnu vijest podijeli s pratiteljima.

"Spremni smo za akciju! Zaklada Mateo Kovačić je napokon ugledala svijetlo dana. Jako sam ponosan na cijeli naš tim koji je uspio odraditi toliko puno divnih stvari dosad. Od organiziranja nogometne lige za djecu s poteškoćama do osnivanja habilitacijskog centra SILab i opremanja njihovog prostora. Toliko je puno prekrasnih projekata iza nas a još nas toliko i očekuje u budućnosti. Pridružite nam se u ostvarivanju ciljeva. Neki od njih su: pružanje novčane pomoći domovima za djecu i domovima za starije i nemoćne osobe, pružanje financijske potpore školovanju nadarene djece učenika slabijeg imovnog stanja, sudjelovanje u financijskoj obnovi i izgradnji stambenih objekata za obitelji slabijeg imovinskog stanja i mnogi drugi", napisala je Izabel i pozvala sve da posjete službenu stranicu Zaklade i doniraju kako bismo zajedno pomogli onima kojima je to najpotrebnije.

Inače, par je nedavno dobio prvo dijete - sina Ivana kojeg je Izabel rodila carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Izabel je gotovo cijelu trudnoću skrivala trudnički trbuh širokom odjećom i pomno smišljenim pozama na fotografijama. Ipak, vijest je odlučila otkriti u ljetnoj kampanji svog brenda, pozirajući s dlanom na trbuhu.

Mateo i Izabel vjenčali su se 2017. nakon sedam godina veze u istoj crkvi u kojoj su se upoznali. Iako su živjeli u Londonu, ove godine su se vratili u Hrvatsku kako bi bili s bližnjima.

"Trenutno smo u Zagrebu i moram priznati kako smo puno mirniji i sigurniji ovdje. Jako volimo London, ali doma je doma. Za potres smo saznali dok smo bili u Londonu i upravo tada odlučili smo da se moramo vratiti u Zagreb gdje nam je obitelj i prijatelji kojima je trebala pomoć", rekla nam je Izabel jednom prilikom u razgovoru za Gloria.hr.

Linker
18. travanj 2024 11:07