Ljetovanje u Hrvatskoj

Iza njega je najveći ovogodišnji skandal, a sad s novom curom šeće po Trogiru

Prije Hrvatske par je tek dvaput viđen zajedno u javnosti, na utakmici američkog nogometa koji oboje vole i na romantičnoj večeri u Santa Monici gdje je, čini se, pala odluka o zajedničkom ljetovanju

Iako se kamuflirao šeširom i sunčanim naočalama, američki komičar Chris Rock nije uspio sakriti se među turistima koji ovih dana guštaju u Trogiru. Nije bio sam: povijesnom jezgrom prelijepog grada uvrštenog na prestižan popis svjetske kulturne baštine UNESCO-a, šetao se s novom djevojkom, američkom glumicom Lake Bell.

image

Chris Rock i Lake Bell u Trogiru

TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

O prvom, romantičnom odmoru slavnog para u Hrvatskoj raspisao se Daily Mail - pri čemu su velik prostor dali jednom od najljepših romaničko-gotičkih utvrđenih gradova u Europi, strateški smještenog između Splita i Zadra. Nije potrebno posebno isticati kako tamošnji turistički radnici zadovoljno trljaju ruke zbog pohvala vrlo čitanog britanskog portala.

image

Chris Rock skandal je ostavio iza sebe

KEVIN WINTER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA KEVIN WINTER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Zaljubljeni par nedavno je prohodao. Zvijezda serije HBO-a "Harley Quinn" (glumi uz bok Kaley Cuoco u naslovnoj ulozi) i komičar kojeg je Will Smith ošamario zbog nespretne šale na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, prije Trogira viđen je u javnosti tek na dva izlaska. Bili su na romantičnoj večeri u luksuznom restoranu "Giorgio Baldi" u Santa Monici. Čini se da je tada pala odluka o prvom, zajedničkom putovanju u Hrvatsku. Prije toga su prvi put zamijećeni u javnosti na utakmici američkog nogometa u St. Louisu, srčano su navijali za momčad Cardinals i sjedili su u istoj loži.

Čitajte i: Chris Rock konačno prekinuo šutnju na društvenim mrežama nakon sramotnog šamara na dodjeli Oscara

Oboje iza sebe imaju bivše brakove. Chris Rock bio je 20 godina oženjen američkom poduzetnicom Malaakom Compton. Brak u kojem su dobili danas odrasle kćeri Lolu (20) i Zahru (18), formalno je razvrgnut 2016. zbog njegove nevjere i ovisnosti o pornografiji.

Komičareva 14 godina mlađa odabranica Lake Bell - koja tijekom odmora gotovo da nije prestajala fotografirati trogirsku staru jezgru – bila je u braku s tattoo umjetnikom Scottom Campbellom (45). Imaju kćer Novu (7) i sina Ozgooda (5), a razvedeni su već dvije godine. Djeca nisu zamijećena s njima u Trogiru, bit će vremena da se, kad učvrste veze, dobro upoznaju.

Linker
24. travanj 2024 13:56