Tko bi rekao?

Iz snažnog prijateljstva rodila se ljubav! Kourtney Kardashian ljubi bubnjara slavnog benda

Iako su ranije tvrdili da među njima nema ništa više od prijateljstva, reality zvijezda ‘pala‘ je na zavođenje Travisa Barker iz hit benda Blink 182.

Već se mjesecima šuška da Kourtney Kardashian ljubi bubnjara benda Blink 182 Travisa Barkera, s kojim je prijateljica već godinama, a čini se da je među njima u zadnje vrijeme postalo ozbiljno.

Naime, oboje su na svojim Instagram storyjima objavili da uživaju u kući za odmor Kourtneyine majke Kris Jenner u Palm Springsu.

"Zajedno su u Palm Springsu. Hodaju otprilike mjesec ili dva. Oni su dugo prijatelji, ali sada je postalo romantično. Travisu se ona sviđa već neko vrijeme", rekao je izvor blizak paru za magazin People.

Kourtney s bivšim partnerom Scottom Disickom, s kojim je bila 10 godina prije prekida 2015., ima troje djece - sina Masona (11) i Reigna (6) te kći Penelope (8). Barker pak ima pokćerku Atianu (21), kćer Alabamu (15) i sina Landona (17) s bivšom suprugom Shannom Moakler s kojom je bio u braku od 2004. do 2008. godine.

image
Travis i Kourtney u jednom od izlazaka blizu Los Angelesa.
FOTOGRAFIJE: NGRE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA NGRE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kardashian i Barker poznaju se godinama. Osim što je on živio u istoj zajednici Calabasas u Kaliforniji, Barker se pojavio i u nekoliko epizoda hit reality showa "Keeping Up with Kardashians". Osim toga, novi par je godinama viđen u zajedničkim izlascima u Los Angelesu.

Ranije demantirali glasine

U ožujku 2019. bubnjar je demantirao glasine o navodnoj ljubavnoj vezi s Kardashian-Jenner nasljednicom, rekavši da mu je ona samo prijateljica. Tada je jasno dao do znanja da je njihova veza striktno platonska, iako ima duboku naklonost prema reality zvijezdi i cijeloj njezinoj obitelji.

image
Travis Barker ranije je govorio da su on i Kourtney samo prijatelji.
ABC/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Mislim, volim je do smrti. Do smrti volim i njezinu obitelj. Ali da, samo smo prijatelji", poručio je Barker. No, kako to inače ide, osjećaji se mogu promijeniti u sekundi.

Inače, Kardashianka je prije njega izlazila s modelom Younesom Bendjimom, dok se Barkera povezivalo s pjevačicom Ritom Orom.

Linker
17. travanj 2024 08:07