Tužan dan

Ivana Trump umrla dan prije putovanja kojem se veselila, našli su je na dnu stepenica

Ispred Ivanine luksuzne kuće na Manhattanu skupilo se mnoštvo novinara, njen sin Eric skupio je snage da im se obrati.

Nakon što je šokantna vijest o nagloj smrti Ivane Trump obišla svijet polako stižu i detalji o nesretnom događaju. Tako se saznalo da je 73-godišnja poduzetnica pronađena u svojoj kući u nesvijesti, na dnu stubišta.

Bivšu suprugu Donalda Trumpa pronašao je njezin zaposlenik nakon što je pristigao u kuću na Manhattanu. Žena je ležala na dnu stubišta, a istražitelji su rekli da je moguće kako je pala i to vjerojatno nakon medicinske epizode. No službeno se uzrok smrti treba još potvrditi.

image

Ispred kuće Ivane Trump okupilo se mnoštvo novinara

SPLASH/PROFIMEDIA
image

Eric Trump izlazi iz majčinog doma

SPLASH/PROFIMEDIA

"Ovo je bio jako tužan dan, jako tužan dan", kazao je Eric Trump nakon što je izašao iz majčinog doma smještenog na Upper East Sideu blizu Centralnog Parka. Tog dana kad je preminula trebala je otići do svog frizera u salon, kako bi se uredila za putovanje.

Naime, Ivana je trebala otići u St. Tropez u petak, potvrdio je to i djelatnik salona za Daily Mail, ali i njena najbolja prijateljica. Ivana Trump umrla je dan prije svog dugo iščekivanog odmora, koji je trebala provesti u mondenom odmaralištu na Azurnoj obali.

image

Ivana i Donald Trump

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Preminula je Ivana Trump

Nikki Haskell je otkrila da je to Ivani trebao biti prvi put od izbijanja Covida-19 2020. Dodala je kako je bivša supruga bivšeg predsjednika SAD-a jedva izlazila iz kuće, otkako je počela pandemija, jer se bojala zaraze virusom. Prijateljica je otkrila kako se Ivana "jako radovala putovanju u Europu", a otkrila je da su njih dvije također imale ambiciozne planove.

Nakon dugog perioda tuge

"Trebala je otputovati u St. Tropez sutra. To je trebao biti njen prvi put otkako je počela pandemija. Bojala se da ne dobije virus. Bila je moja najbolja prijateljica. Upoznala sam je iste noći kada je upoznala Donalda. Ne mogu vam ni reći koliko je fenomenalna bila, divna prijateljica i najbolja osoba koja je velika inspiracija", kazala je Haskell, inače američka TV voditeljica za Page Six.

image

Ivana Trump i Rossano Rubicondi

ALAMY/PROFIMEDIA

"Razmišljale smo o tome da krenemo na put oko svijeta idućeg siječnja - da uzmemo dva mjeseca slobodno i putujemo svijetom. Jednostavno ne mogu vjerovati", žena je u šoku.

Čitajte i: Ivana Trump ostala bez ljubavi koju nisu odobravali: Shrvana odlaskom talijanskog šarmera koji joj je bio suprug i prijatelj

Haskell je također otkrila da je Ivanu jako pogodila smrt njenog bivšeg supruga i prijatelja Rossana Rubicondija, koji je preminuo od raka kože u listopadu 2021. u dobi od 49 godina. Kao par razveli su se 2009., ali su on i Ivana ostali u dobrim odnosima. Do 2019. viđali su se na redovnoj bazi, a tada su se definitivno razišli.

Linker
14. travanj 2024 14:11