Misli na druge

Ivana Paradžiković pokazala da je primila cjepivo i sa samo pet riječi poslala važnu poruku: Najvažnija je odgovornost

Nakon što se tjedan dana nije oglašavala, Ivana je odlučila kazati što misli o cjepivu i slobodama na koje se mnogi pozivaju - i to na vlastitom primjeru.

Tema oko koje se u posljednje vrijeme lome koplja i padaju teške riječi definitivno je cijepljenje protiv koronavirusa. Dok neki odbijaju primiti cjepivo, a mnogi su negodovali i zbog nužni propisanih mjera poput nošenja zaštitnih maski, pozivajući se na osobne slobode - Ivana Paradžiković je najnovijom objavnom na društvenim mrežama rekla što misli na tu temu.

Na fotografiji je vidljivo da je primila cjepivo - na ruci još uvijek ima gazu pričvršćenu ljepljivom trakom.

"Nema slobode bez odgovornosti. Točka", kratko i jasno je napisala donedavna urednica i voditeljica Ivana Paradžiković. U samo pet riječi, bez mnogo debatiranja izvukla je bit problematike.

Otkako je ovog proljeća otišla s Nove TV i iz emisije Provjereno Ivana se oglašava isključivo putem društvenih mreža tu s prijateljima i brojnim obožavateljima dijeli novosti i posebne trenutke u životu.

Čitajte i: Podijelila spektakularnu snimku: Ivana Paradžiković u sjajnom badiću uživa na Dugom otoku

Novi smjer

Osim rođendana sina Huga, kao i njihovog ljubimca psa Tite, Ivana je pokazala kako ljetuje na Dugom otoku, ali i što ju je sve oduševilo - poput filma "Ljubav oko svijeta" Anđele i Davora Rostuhara. Sada je njena objava zakrenula u malo ozbiljnije vode, ali govori o stvarnosti u kojoj svi živimo i koja nam utječe na živote.

Novinarka je nakon 15 godina raskinula ugovor s Novom TV, gdje je izgradila svoju novinarsku karijeru, kao i imidž redakcije Provjereno.

"Došlo je vrijeme za promjene i moje nove profesionalne izazove. Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali”, rekla je Ivana nakon napuštanja ekrana.

Linker
19. travanj 2024 15:28