Ljubav ne poznaje granice

Ivana Mišerić otkrila nam je sve o svom novom dečku: ‘Kilometri nisu prepreka...‘

S 34-godišnjim IT-jevcem Draženom Kovačevićm u vezi je godinu i pol dana, a njegov rođendan iskoristila je kako bi pratiteljima objasnila zašto toliko vremena provodi u Istri.

Da omiljena radijska voditeljica Ivana Mišerić ponovno ljubi, zna se od prošlog ljeta, a nedavno je počela objavljivati i zajedničke fotografije s tajanstvenim muškarcem - Draženom Kovačevićem o kojem do sada nije puno otkrivala.

"Dražesna subota", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira s dečkom i kujicom Fridom na stepenicama u bajkovitoj Istri.

Čitajte i: Ivana Mišerić ispod grudi tetovirala rečenicu: ‘Bolonjez je gotov‘, njezino objašnjenje slama srce...

A za one koji su se pitali zašto radijska voditeljica provodi toliko vremena u Istri, Ivana je otkrila u opisu seta fotografija na Instagramu na kojima pozira s Draženom.

"Zašto stalno idem u Istru…pa osim toga što je lijepa, tamo mi je čovjek. Danas mu je rođendan, njegov je dan ali i ja slavim. Prati me osjećaj da imamo tri života iza nas, a u ovome smo prošli svašta. Svemir je naše igralište, ti, mojih 21 grama duše!", napisala je u opisu fotografija kojima je dečku čestitala rođendan voditeljica pa nam je otkrila malo više o svojoj ljubavi.

Čitajte i: Nakon najtežeg perioda, prijatelji i novi dečko pružili su joj utjehu: Ivana Mišerić na špici najljepše nosi - osmijeh

Dvjestotinjak kilometara nije prepreka

S Draženom, 34-godišnjim IT-jevcem koji živi u Istri upoznala se na ljetovanju prije dvije godine, a u vezi su godinu i pola.

Unatoč udaljenosti od dvjestotinjak kilometara i posla zbog kojeg Ivana ne može toliko često napuštati Zagreb, par se uspjeva viđati dovoljno često.

"Često smo zajedno ili sam ja tamo ili on dođe ovdje jer njemu posao više dozvoljava da dođe u Zagreb", objasnila nam je voditeljica te je dodala kako smatra da daljina nije problem ako je u pitanju prava ljubav.

Voditeljica je inače 2020. prekinula ljubavnu vezu s poduzetnikom Sandrom Murom nakon čega se vratila u obiteljsku kuću u Velikoj Gorici, a krajem prošle godine medijima je izjavom dala naslutiti kako se u njenom životu pojavio novi muškarac.

Linker
08. travanj 2024 15:59