Ivana Marić
 Vjeko Šunjić
oboljele jedna za drugom

Ivana Marić: 'Već deset dana smo kćeri i ja u gripi, ne mogu više'

Gripa je ispraznila razrede, najgori val se tek očekuje, a u gripi već deset dana leže i glazbenica Ivana Marić i njezine kćeri, desetogodišnja Vita Marija i dvogodišnja Vera Monika. Požalila nam se da je bilo užasno naporno tijekom liječenja kod kuće, ali je rekla i da su sada bolje te da se nada da će u idući tjedan krenuti potpuno zdrave.

"Vita je prva dobila gripu, zarazila se najvjerojatnije u školi jer je bolesno barem pola razreda. Nakon toga je gripu dobila i mlađa kći Vera, a na kraju i ja. Cure su gorjele do 41°, a ja sam prošla nešto bolje, temperatura mi se penjala najviše do 38,8°, možda sam imala neku blažu varijantu. U svakom slučaju, još uvijek jedva pričam zbog začepljenog nosa, i tako već deset dana", rekla nam je 37-godišnja pjevačica Ivana Marić. Iako je stalno s njima, Ivanin suprug, fotograf Vjekoslav Šunjić, nije se razbolio, pa im je mogao biti od pomoći.

Otkrila je i da su se liječile sirupom, čajevima, medom i ležanjem. "Ne znam što bi me drugo moglo prisiliti da bez prestanka ležim tri dana zaredom. Mene je doista bolest morala primorati da se jednom odmorim od svih obaveza, srećom pa ih u ovom razdoblju nije bilo mnogo na rasporedu", govori pjevačica koja je inače kroz radni tjedan posvećena djeci, ali zato vikendima s bendom odrađuje koncerte.

"Kad imate gripu najbolje je mirovati, samo što je to malo teže objasniti djeci."

"Uz to što deset dana ne izlazimo iz kuće, s čim smo se malčice oporavile sustigle su nas nove brige. Vita naime mora svaki dan nadoknađivati školsko gradivo, muka mi je već od zadaće, ne mogu više", govori Ivana i kaže kako se nada da će cijela agonija proći do kraja vikenda i da će u ponedjeljak Vita krenuti u školu, a ona i mlađa kći vratiti se normalnoj svakodnevici.

U međuvremenu, cure su se zaželjele palačinki. Vita Marija, koja je početkom siječnja proslavila veliki deseti rođendan, sama se latila tog posla, a njezina sestrica popela se na kuhinjski ormarić u želji da joj pomogne. "Liječimo se palačinkama", rekla je kroz smijeh pjevačica koja je simpatičan prizor iz kuhinje pokazala i svojim prijateljima i obožavateljima na društvenim mrežama.

Privatni lalbum

Ivana Marić: Sreća nakon dramatičnih godina

Prije nego što su se pjevačica i njezine kćeri razboljele, obitelj je provela nezaboravne dane na skijanju u talijanskim Dolomitima, a Ivana se pohvalila i da je ove godine prvi put u životu stala na skije. Nakon toga proslavili su drugi rođendan Vere Monike, a potom je krenula nesretna gripa.

Instagram

Njima ‘sedma’ nije krizna: Pjevačica sa suprugom proslavila godišnjicu braka u iščekivanju najljepšeg poklona

Ivana Marić rodom je iz Čapljine, a suprug Vjekoslav iz Mostara. Obiteljsko gnijezdo svili su u Zagrebu, a vjenčali se na petak 13. prije devet godina u Bolu na Braču. "Zapravo mi je bila fora da se vjenčamo u petak trinaestog jer sam cijeli obred zamislila vrlo nekonvencionalno. Nije bilo svadbe niti pompe, ceremonija se održala u vijećnici u Bolu, a osim nas i Vite Marije, bili su prisutni samo kumovi, dugogodišnji prijatelji Adriana i Valent Panđa te njihov osmomjesečni sinčić Petar. Nakon toga smo svi otišli na plažu Zlatni rat, gdje smo gledali zalazak sunca sjedeći na pijesku i ispijali šampanjac Dom Perignon. Moj jedini uvjet bio je da smo svi u bijelom", rekla je bivša članica grupe Feminnem nakon vjenčanja za magazin Gloria.

Linker
16. travanj 2024 20:38