Instagram @ivanakovacofficial
Prava ljepotica

Ivana Kovač otkrila gdje je s Mišom išla žutim golfom s tri papige: 'Kako su to lijepa vremena bila'

Vraćanje u djetinjstvo i neka sretnija i bezbrižna vremena svima nam ponekad trebaju, tako i našoj pjevačici koja je odrastala tijekom osamdesetih. U sentimentalnoj objavi istaknula je koliko nam je malo nekad bilo potrebno za sreću...

Pjevačica i kći jedne od naših najvećih glazbenih legenda prisjetila se kako su nam ljetovanja nekad izgledala. Tako je Ivana Kovač otkrila da se i u njezinoj obitelji neke stvari nisu razlikovale od većine obitelji u osamdesetima.

Ponajprije je vidljivo kako je kći Mate Miše Kovača i Anite Baturine - nekadašnje miss teen Jugoslavije, povukla crtu za modu, vjerojatno na svoju majku. U punom jeku osamdesetih, neki odjevni komadi bili su neizostavni dio garderobe svake fashionistice, bez obzira koliko mlada bila.

"Osamdesete i trakice nasred čela. One sjajne tajice u rozoj i plavoj boji su bile 'must have'", započela je Kovač uz fotografiju na kojoj kao djevojčica pozira i smije se u kameru.

Tajna žutog Golfa

Zelena traka na čelu tada je, mnogi će se prisjetiti, bila apsolutni hit. No, Ivana tu nije stala, nastavila je opisivati detalje s fotografije koji možda nisu odmah upali u oko promatraču.

Iza nje se nazire stražnji dio "neuništivog Golfa", zaštitnog znaka naših ulica tih godina prošlog stoljeća.

"U ovom žutom golfu smo napravili kilometara i kilometara. Na more smo putovali s tri papige u ogromnom kavezu, nitko nije znao ni što je klima, ni autoput", prisjetila se pjevačica i dodala još nekoliko nostalgičnih opaski.

"Kako su to lipa vrimena bila! Najcrnije dite u mistu", napisala je ispod fotografije na kojoj možda ima osam godina, a koju je objavila na Instagramu.

Inače, Ivana je odmah nakon popuštanja epidemioloških mjera, krajem svibnja, zasukala rukave i pohvalila se novim albumom "Srećo i tugo". Iako joj je bilo jako teško u tom periodu kada uopće nije pjevala, dio utjehe pronašla je ulaskom u studio.

Tada je otkrila i da se u karanteni opustila te tako malo po malo dobila šest kilograma."Frižider i ja dva najbolja prijatelja. To ti je kad si doma, pa znaš da ne moraš raditi, a cijelo vrijem si u tuti, u trenerici, nemaš ti feeling... Pa ću malo ovog, pa ću malo onog i u ponoć - frižider!'', kazala je Ivana koja je najviše brinula o kćerkici Eleni i ocu Mati Miši.

Ipak, ako je suditi po njezinim nedavnim privatnim fotografijama, Ivana je brzo ponovno vratila zavidnu liniju.

Pročitajte i:

Ivana Kovač: 'Dobila sam šest kilograma, frižider mi je bio prijatelj i u ponoć'

Ivana Kovač: 'Strahovala sam i paničarila zbog tate Miše. Sad je bolje, ali još uvijek brinem'

'Mala od Miše' mami uzdahe po plaži i masliniku: Ivana Kovač nikad zgodnija

Ivana Kovač mjesec dana nakon dolaska prinove ispričala nam je kakav je Mišo djed

Linker
16. travanj 2024 13:20