Druženje oca i sina

Ivan Šarić uživa u svakom trenutku sa sinom: Odveo ga i na njegovu prvu kavu, Janković mu poručio: ‘Isti je ti‘

Komičar je prvi put vidio svog sina mjesec i pol nakon njegovog rođenja. Naime, maleni se rodio prerano pa je morao biti s mamom u bolnici. Sada kada su konačno svi zajedno, sreći nema kraja.

Jedan od naših najpoznatijih komičara, Ivan Šarić, zaista je ponosan otac. Otkako je saznao da je njegova partnerica Korana Gvozdić trudna, Šarić je bio presretan. Nakon što su majka i sin konačno izašli iz bolnice i ugledali tatu, nije bilo većeg veselja.

Šarić je sada na Instagramu podijelio prvu fotografiju sa sinom i to - na kavi.

Čitajte i: Korana Gvozdić i Ivan Šarić postali roditelji: 'Naš sinčić borac je od prvog dana'

"Na makijatu, di on i ja tu", simpatično je napisao ispod fotke na kojoj sina Olivera drži na ramenu. Mnogi su primijetili da je Oliver toliko sitan, da njegov tata pored njega izgleda kao "gromada". "Ajme, kraj tebe tako visokog izgleda kao da je sićušan", napisala je blogerica Ella Dvornik, dok mu je chef Mate Janković poručio da je Oliver "isti on".

A razlog zašto je Oliver tako sićušan jest zato što se rodio prerano. Naime, Korana ga je donijela na svijet 13. travnja, ali su tek nakon mjesec i pol izašli iz bolnice.

U intervjuu za Gloria.hr, Korana je ispričala kako je provodila dane u bolnici i kako sad izgleda njihova svakodnevica.

"U bolnici sam s malenim provela skoro mjesec i pol dana. Nije bilo lako, ali kad znaš da imaš velik cilj, rekla sam odmah - ostajem koliko god treba. Zbog pandemije koronavirusa vanjski posjeti nisu bili dozvoljeni, a zbog cijele situacije, s Oliverom sam mogla biti svega 10 do 15 minuta na dan dok je bio na Intenzivnom odjelu. Ja na drugom katu, Oliver na prvom, a tata Ivan kod kuće, tako su izgledali naši počeci roditeljstva. Kažem i uvijek ću ponoviti, nije bilo nimalo lako ali za viši cilj ništa nije teško! Izgurali smo", otkrila je Korana.

Čitajte i: Iskreno o 37 dana u bolnici: 'Dala bih sve da je Šarić mogao biti sa mnom, da mi obriše suze i kaže da će sve biti u redu'

"Kad čekaš prvo dijete, nekako romantiziraš cijelu priču. Slušaš priče prijatelja koji su prije par godina bili sa svojim ženama na porodu ili nakon dva do tri sata vidjeli svoje bebe. Ja, kao i ostale majke u Petrovoj bolnici te sve majke koje su rodile tijekom pandemije, nismo imale taj scenarij. Sve dok nisi u toj situaciji, jednostavno ne razmišljaš o tome. Zaista bih u tim trenucima dala sve da je Ivan mogao barem na nekoliko minuta biti sa mnom, da me zagrli, da mi obriše suzu i kaže "bit će sve u redu", otkrila je te dodala kako se sa Ivanom čula telefonom i gledala putem videopoziva.

Oliver je sada sve sretnija i veća beba, a s njim uskoro planiraju i na more.

"Izlazak iz bolnice, točnije susret s Ivanom ne mogu riječima opisati, taj naš zagrljaj i njegov prvi susret sa sinom...i sad mi oči zasuze kad se sjetim. Naš dolazak kući taman prije njegovog rođendana bio je jedan od najboljih poklona koje sam mu ikad dala. U bolnici sam uspjela skombinirati i mali slatki poklon. Tata i sin dobili su iste dekice s njihovim imenima. Naše malo slavlje je bilo intimno, lijepo i emotivno", prisjetila se ponosna majka.

Linker
23. travanj 2024 13:38