Čestitamo!

Ivan Šarić i Korana Gvozdić ekskluzivno o trudnoći za Gloriju: ‘Beba nam stiže u lipnju‘

Jedan od najskladnijih parova na našoj sceni mjesecima je uspješno čuvao tajnu o proširenju svoje obitelji, no sada, kada su uspješno prešli pola puta trudnoće, odlučili su sretne vijesti podijeliti javno.

Naš poznati par - voditeljica Korana Gvozdić i stand up komičar Ivan Šarić - otkrio je prelijepu vijest, njihova malena zajednica uskoro će biti proširena za jednog novog člana.

"Beba stiže u lipnju, tada je termin, osjećamo se super, presretni smo i uzbuđeni", kazao je Ivan Šarić u razgovoru za Gloria.hr.

Simpatičan par istovremeno je objavio fotografije na svojim Instagram profilima. Korana i Ivan pokazali su njezin trudnički trbuščić. "Imam sve na svijetu, nas troje", napisala je voditeljica.

image
Korana Gvozdić i Ivan Šarić očekuju svoje prvo dijete.
PRIVATNA ARHIVA

Iako je već "na pola puta" uspješno su dugih pet mjeseci sakrivali vijest o trudnoći.

Iako je već na fotografiji vidljivo da lijepa trudnica izgleda odlično u uskoj bijeloj haljini, buduća mama otkrila nam je i kako podnosi trudnoću. "Dobro sam, u početku nije bilo tako, kako to obično biva, ali sada sam dobro. Na pola smo puta i lakše je sve", kazala nam je Korana.

Čitajte i: Ivan Šarić o kulinarskim vještinama: 'Naučio sam kuhati jer sam živio sam, mama mi je dala najbolji savjet'

Na pitanje jesu li planirali trudnoću ili je došla iznenadno Gvozdić je kazala da se sve razvijalo prirodno.

'Sve je došlo prirodno'

"Osam godina smo zajedno, mogu reći da je došlo prirodno i u pravi čas. Bez obzira na sve što se dogodilo protekle 2020. ona je za nas lijepo završila. Sad, što nas čeka u 2021. - to ne znamo, čekamo šesti mjesec pa ćemo vidjeti", našalila se Korana.

Kada je čuo da će postati otac bio je istovremeno "presretan i malo izgubljen", priznao je komičar.

Čitajte i: Ivan Šarić nakon trijumfa u zagrljaju najvažnijih žena u životu

"Da plakala sam, bila sam u nevjerici. Emocije te preplave iako se nadaš i čekaš, svejedno i dalje ostaneš iznenađen i samo moliš boga da sve bude u redu", prisjetila se Korana kako je ona reagirala u trenutku kada je saznala lijepu vijest.

Kako nam je rekla, uvelike joj je laknulo sada kada su prošli prvi mjeseci i kada su se uvjerili da trudnoća uredno napreduje.

"Spol bebe znamo, ali ipak bismo htjeli nešto zadržati za sebe kao i sve ono što iz toga slijedi - ime, koju će školu ići, fakultet ...", našalio se Ivan.

Korana i Ivan upozali su se još 2012. i ubrzo nakon prvog susreta ušli u vezu, idući korak napravili su u kolovozu 2016. kada su se zaručili na romantičnom odmoru na grčkom otoku Zakintosu.

Čitajte i: Ivan Šarić frajer je iz snova! Mogao bi slobodno otvoriti novi posao, oduševljenje ne krije ni Maja Šuput

Linker
19. travanj 2024 14:09