Ivan Šarić i Korana Gvozdić u vezi su dugi niz godina i jedan su od najskladnijih parova iz javnog života
 Korana Gvozdić / Instagram
Korana je prava sretnica!

Ivan Šarić frajer je iz snova! Mogao bi slobodno otvoriti novi posao, oduševljenje ne krije ni Maja Šuput

Komičar sa svojom zaručnicom Koranom Gvozdić oduševljava na Instagramu svojim vještinama. Naime, Korani je napravio glamuroznu frizuru, a pobrinuo se i za 'smokey eyes' kao pravi profesionalac.

Ivan Šarić čini se kao frajer iz snova. Duhovit je, a ima i niz skrivenih talenata. Tijekom karantene neke od njih otkrila je njegova zaručnica Korana Gvozdić. Na Instagramu je pokazala savršene kovrče kojih je autor upravo Ivan. "Demantirala bih svoj navod kako Ivan Šarić otvara kozmetički salon. Dame i gospodo, Ivan otvara ozbiljan beauty centar! Ova frizura je njegovih ruku djelo", napisala je Gvozdić.

U komentarima se rezervirajte za termin.

Dostojno je Šarić zamijenio Korani frizera, a kako radi - pokazao je u zabavnom videu tijekom kojeg je figarom napravio makeover svoje zaručnice, dodavši malo glamura u Koranino kućno izdanje. "Nakon manikure i make-upa na red je došla frizura", pozvao je ekipu na Instagramu Šarić. Divljenje je Ivanu iskazala čak i Maja Šuput.

Prije negoli se okušao u frizuri, Šarić je napravio i smokey eyes na Korani, koja je izgledala prilično zabrinuto, no s povjerenjem se predala u ruke majstora - i nije požalila!

Čitajte i:

Ivan Šarić završio na operacijskom stolu: 'Tijelo je popustilo, nisam se mogao pomaknuti, disati, živjeti'

Ivan Šarić nakon trijumfa u zagrljaju najvažnijih žena u životu

Ivan Šarić o kulinarskim vještinama: 'Naučio sam kuhati jer sam živio sam, mama mi je dala najbolji savjet

Linker
24. travanj 2024 11:17