U DUBAIJU

Ivan Rakitić i Raquel Mauri na egzotičnom putovanju proslavili važan datum: ‘Volim te, princezo...‘

Umjesto na travnjaku, umirovljeni reprezentativac početak ljeta provodi na odmoru sa suprugom Raquel. Borave u Dubaiju, gdje su proslavili i osmu godišnjicu braka.

Sretna godišnjica ljubavi moja. Želim da uživaš ​​u svemu što je pred nama. Zauvijek s tobom moj živote! Volim te princezo, napisao je umirovljeni reprezentativac Ivan Rakitić svojoj ženi Raquel Mauri ispod fotografije koju je objavio na svome Instagramu. Par je proslavio osmu godišnjicu braka, a tom prigodom su otputovali u Dubai. Svoj dan proslavili su u luksuznom restoranu unutar nebodera Burj Khalifa u društvu Raqueline sestre i njezinog muža.

Na Instagramu je nogometaš španjolske Seville objavio i dva buketa ruža koja je pripremio za svoju suprugu. Rakitić je u više intervjua isticao kako je Raquel, kao i njihove kćeri, njegovo najveće bogatstvo. Svi se sjećamo i viralne fotografije njihovog poljupca na dočeku Vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića.

Izljeve ljubavi par često ima i na društvenim mrežama. U romantičnim posvetama, ne libe se pokazati koliko znače jedan drugome.

image
Na društvenim mrežama Rakitić se pohvalio poklonom koji je pripremio za svoju suprugu.
INSTAGRAM

Idiličan i egzotičan odmor

Ivan i Raquel već su neko vrijeme na odmoru u toplom Dubaiju odakle oboje objavljuju idilične fotografije. Dok većina komentatora hvali modne odabire njegove supruge, hrvatski nogometni navijači ipak nisu izdržali ne spomenuti kolko im legendarni Raketa nedostaje na nogometnom natjecanju koje je upravo u tijeku.

Čitajte i: Na vrelom pijesku umjesto na zelenom travnjaku: Raketa pokazao kako provodi svoju "reprezentacijsku" mirovinu

"E moj Raketa, fališ nam na Europskom", "Rakitiću, vrati se", "Vrati se u repku, fališ", napisali su mu nogometni navijači. Ivan Rakitić odluku da ode u 'mirovinu' od Hrvatske nogometne reprezentacije donio je u rujnu 2020. u 33. godini života. "Oproštaj od hrvatske reprezentacije mi je najteža odluka u karijeri, ali osjetio sam da je ovo trenutak kada moram prelomiti i donijeti tu odluku", kazao je tom prilikom Rakitić.

Nogometaš je suprugu upoznao nekoliko dana nakon što je sa 21. godinom stigao u Sevillu. Konobarila je u lokalnom kafiću, a sedam mjeseci ju je nagovarao da izađe s njim na spoj. U tajnosti su se vjenčali 2013. godine, a crkveno vjenčanje imali su 2015. u Sevilli. U braku su dobili dvije kćeri - Atheu i Adaru. Rakitić je svoje posljednje prvenstvo u hrvatskom dresu odigrao 2018., a ove godine svoju ekipu bodri gledajući utakmice na televiziji.

image
Raquel Mauri pozirala je u zelenoj haljini.
INSTAGRAM
Linker
18. travanj 2024 16:13