Saša Burić / Hanza Media
vraća se omiljeni show

Ivan Pažanin: 'Svi smo se vratili nešto punašniji, sad radimo na tome da izgubimo kilograme'

Ovih dana u studiju u Jadran filmu opet su se počeli širiti slasni mirisi koji najavljuju osmu sezonu omiljenog kulinarskog showa "Tri, dva, jedan - kuhaj".

Da je jedva dočekao povratak na snimanje, potvrđuje i poznati chef Ivan Pažanin te naglašava kako je atmosfera na setu i više nego odlična.

tri, dva, jedan - kuhaj! 8 sezona
rtl televizija

"Svi smo sretni što smo opet zajedno, dobro uigrana ekipa je u akciji, ali svi smo se vratili nešto punašniji, tako da sad radimo zapravo na tom da izgubimo koji kilogram“, poručuje popularni Splićanin. Ističe i da su kandidati tijekom boravka kod kuće imali priliku usavršiti svoje kuhanje te mu se čini da su svi tijekom izolacije samo kuhali, a s njim se slaže i Željka Klemenčić.

rtl televizija

"U ova dva mjeseca svi smo bili dosta doma i čini mi se da se puno kuhalo. Sigurno su i kandidati imali priliku dodatno se time baviti, ali nisam sigurna jesu li iskoristili tu priliku jer ih još nismo sve upoznali“, kaže Klemenčić te otkriva da je već nakon nekoliko sati na setu zaboravila da se pauza od snimanja ikad dogodila te da su se svi vrlo brzo vratili na 'radnu temperaturu'.

Predsjednik žirija Tomislav Špiček ističe da mu je ekipa jako nedostajala.

tri, dva, jedan - kuhaj! 8 sezona
rtl televizija

"Drago mi je da smo se vratili na set, a tijekom pauze sam se često čuo sa Željkom i Pažaninom tako da smo bili stalno u kontaktu, no ipak su mi nedostajali".

Voditeljsku palicu držat će Domagoj Jakopović Ribafish kojeg će gledatelji u dijelu emisija vidjeti i sa štakama. Naime, Ribafish je tijekom izolacije ozlijedio nogu.

Čitajte i:

Marko Lasić Nered o iskustvu u kuhinji: 'Ako si neuredan, imaš tanke živce i ne poštuješ hijerarhiju - nije dobro'

Tomislav Špiček: 'Nove ponude za posao zasad odbijam, važno je samo zdravlje'

Željka Klemenčić o velikoj životnoj promjeni: 'Produljeno ostajanje s djetetom je ujedno i privilegija i teži put'

Ivan Pažanin o 30 kila viška: ''Baba je govorila 'Mali je gladan', čak i kad mali nije bio gladan''

Linker
24. travanj 2024 07:20