Saša Burić / Hanza Media
ZASUKAO RUKAVE

Ivan Pažanin pokazao mišiće: Skinuo majicu i hrabro se bacio na betoniranje

Jedan od najpoznatijih chefova u pauzi od pripravljanja gastro delicija uhvatio se rada na mješalici za beton i pokazao zavidne mišiće.

"Napokon smo pronašli sebe! Uživam u svemu sa svojim najdražima. Bit će vesela upala mišića.", napisao je kraj objave na Instagramu Ivan Pažanin koji izgleda kao da zna što radi.

Pažanin je otvorio sezonu betoniranja, a u prvom planu je bila njegova nova tetovaža. Njegov ukras razveselio je obožavateljice, a netko mu je dobacio ako propadne sezona da može na bauštelu.

Poznati kulinarski majstor zna što mu treba za uspješno punjenje baterija.

"Samo da je sunca, mora, uz dobro društvo i gradele. Po mogućnosti da netko drugi brine za te gradele umjesto mene. Ja bih slušao cvrčke, skočio u more kad mi je vruće. Pa onda malo mezio i 'ubio oko popodne'… Ima išta bolje od toga?", rekao nam je jednom prilikom poznati kuhar, koji je od tinejdžerskih dana smršavio tridesetak kilograma.

RTL, promo
Ivan Pažanin se vratio u show

"Udebljao sam se dok sam bio tinejdžer i tad je bilo lako izgubiti te kile. Ustvari, one su otišle samo od sebe kada sam se počeo više kretati i baviti sportom. Znate kako je to u Dalmaciji, baba bi uvijek govorila 'Mali je gladan', čak i kada 'mali' nije bio gladan. Da se tada nisam riješio viška kilograma, sada bi bio u velikim problemima jer, što si stariji, kile ti se više primaju. Naravno, pazim na ishranu, no zna se dogoditi da odem na dvije-tri zabave zaredom gdje je dobra spiza pa brzo dobijem par kila", rekao nam je nedavno Ivan, koji je danas zadovoljan svojom linijom, a nju održava boksom i vježbanjem u teretani.

Pročitajte i:

Turska avantura Ivana Pažanina: 'Kako me očarao jedan od najfascinantnijih gradova svijeta'

Ivan Pažanin o 30 kila viška: ''Baba je govorila 'Mali je gladan', čak i kad mali nije bio gladan''

Poznato je tko će zamijeniti Ivana Pažanina u žiriju showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Linker
18. travanj 2024 09:46