PROŠIRENJE OBITELJI

Iva Todorić objavila snimku sa zabave i otkrila spol bebe koju čekaju Milica i Ivan Todorić

Todorići itekako imaju razloga za slavlje! Vijest je s javnošću podijelila ponosna tetka Iva, ne skrivajući sreću i uzbuđenje zbog treće bebe njezinog mlađeg brata.

Najmlađi član obitelji Todorić Ivan i njegova ljepša polovica Milica Mihajlović uskoro će postati roditelji po treći put. Otkrila je to nedavno Iva Todorić, javnosti najpoznatija kao najstarije dijete i jedina kći poduzetnika Ivice Todorića, a sad zahvaljujući njoj znamo i spol prinove.

"Srce se pojavilo kad smo saznali da dolazi još jedna anđelica u našu obitelj", poručila je Iva pratiteljima ispod video isječka na kojem Milica skače od sreće nakon što se zrakom raširio ružičasti dim.

Iva nije mogla sakriti sreću jer će postati teta još jednoj djevojčici, a na njenu objavu oglasio se i modni stilist Marko Grubnić koji je čestitao emotikonima srca. Inače, Iva i Milica bliske su otkako je bivša manekenka s Ivinim bratom Ivanom ušla u vezu.

Iako žive u Švicarskoj, supružnici često dolaze u Zagreb, ali i u južniji dio Hrvatske, u Dubrovnik, gdje su ih paparazzi više puta ulovili. Upravo je u švicarskoj privatnoj poliklinici krajem 2017. Milica rodila sina Vida. Samozatajni par upoznao se prije 13 godina u New Yorku. Ivan je tamo boravio zbog poslovnih obaveza, a Milica je nosila modnu reviju. Sudbonosni susret završio je vezom, a kasnije i bračnim zavjetima.

image
SINISA SUNARA/CROPIX

38-godišnji Ivan s Milicom je dobio dvoje djece, osim Vida tu je i kći Aria, pa je vijest o trećem djetetu obradovala obitelj.

Par se ne eksponira previše u javnosti te vole čuvati svoju privatnost. Iako su 2013. godine nakratko prekinuli romansu, pomirili su se tijekom Miličine rođendanske proslave u Beču i otad su nerazdvojni.

Linker
19. travanj 2024 17:23