IZLAZAK ZA PAMĆENJE

Iva Todorić i Ana Bučević ‘razbacale‘ se na koncertu Željka Joksimovića: ‘Napunile smo dušu‘

Na opatijskoj Ljetnoj pozornici prijateljice su plesale kao da sutra ne postoji. Atmosferu s koncerta podijelile su s pratiteljima na društvenim mrežama i poručile kako su jedva čekale ovakav tip provoda.

Prijateljice Iva Todorić i Ana Bučević uživale su na koncertu pjevača Željka Joksimovića na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Na pjesmu "Drska ženo plava", ali i mnoge druge hitove regionalnog glazbenika, plesale su kao da sutra ne postoji. S njima je još bila i voditeljica i spisateljica Emina Pršić.

"Uživale smo od prve do zadnje sekunde, napunile dušu. Kad je koncert krenuo tek tad sam shvatila koliko mi je falilo biti u publici, pjevati i plesati dok me glas i noge nose. Hvala kumi na ovom predivnom doživljaju", napisala je Iva u objavi na Instagramu. Kći Ivice Todorića ne propušta koncerte Željka Joksimovića, a s njegovom suprugom Jovanom je u kumskim odnosima. Posljednji put je na koncertu glazbenika bila u zagrebačkoj Areni 2019. godine. Tad su ona i Jovana dijelile zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

image
Iva Todorić i Ana Bučević na 'Vortex Cruiseu' 2020. godine.
MAJA JUROVIć/CROPIX

Čeka ih Vortex Cruise

Najpoznatija hrvatska motivacijska govornica i spisateljica Ana na koncertu je bila i u društvu zaručnika Marka Nikolića. Zagrljeni su pjevali romantične stihove Joksimovićevih pjesama, a Marko ju je u jednom trenutku i poljubio. Nakon koncerta, Bučević se fotografirala s pjevačem. Za tjedan dana kreće njezin "Vortex Cruise", a kao i svake godine, na njemu bi trebala sudjelovati i Iva Todorić.

Čitajte i: Zbog ljubavi je Ana napustila skoro sve, no ne i krstarenje! Iva Todorić i ove će godine ploviti u luksuznom aranžmanu?

Užitak plovidbe jugom Jadrana i savjeti nužni za lakši i uspješniji život stoje 2300 eura po osobi - za tjedan dana krstarenja. Prošle je godine, tijekom začetka ljubavi s Markom, i on bio taj koji je Anu pratio na krstarenju. Ne sumnjamo da će i ove godine zajedno zaploviti morima.

Linker
16. travanj 2024 08:02