Profimedia, Mega Agency
spavao po 18 sati

Ispovijest pjevača koji odmara u Hrvatskoj: 'Problemi su me odveli u bolnicu, osjećao sam se važno, a nisam bio dobro'

Zbog instant slave, pjevač Peter Andre se čak dugih deset godina borio s napadajima panike. Uz mnogo truda i muke naučio je uživati i uzeti vremena za sebe, a trenutačno odmara na Jadranu.

"Obožavam ovo mjesto", napisao je Peter Andre (46) na društvenim mrežama pokraj video snimke snimljene na Braču. Ovaj bivši pjevač zaljubio se u Hrvatsku na prvi pogled, a u Lijepu našu je došao došao kako bi s britanskim talk showom "Lorraine" snimio priču o hrvatskoj kuhinji i priznao da mu se naša zemlja neobično svidjela. Na odmor je stigao s djecom koju ima iz braka s britanskom starletom Katie Price, a ovih je dana je u emisiji Women's Own izašao njegov intervju u kojem je progovorio o svojoj dugoj i teškoj borbi s anksioznošću.

Instagram

"Osjećao sam se važno, a to je najgora stvar koju možemo napraviti. Nisam bio dobro", rekao je nedavno u televizijskom intervjuu.

"Dvije godine sam imao 20 napada panike dnevno, jedni moj bijeg bio je spavanje, tako da sam spavao 18 sati dnevno", ranije ove godine govorio je Peter o njegovoj borbi s anksioznošću koja je trajala deset godina.

Iako zna da to ljudi gledaju kao slabost, važno mu je da govori o tome. "Nekima je to tabu, ali važno je govoriti istinu. I mislim da puno pomaže ljudima koji kroz to prolaze. To mi se dogodilo kada sam bio na vrhu, jednostavno nisam mogao funkcionirati, ni fizički, ni mentalno. Bio sam se u raznim bolnicama, na raznim lijekovima i bio na terapijama. Moji roditelji nisu znali ništa. Trebalo mi je deset godina da mi bude bolje", istaknuo je u svojim intervjuima.

Trenutno je s obitelj smješten u Milni na Braču gdje puni baterije. U Hrvatskoj je, pohvalio se, naučio pripremati ćevape te zaključio kako odlično miriše.

Linker
20. travanj 2024 10:05