JOŠ JEDAN ZAPLET

Iscurili novi detalji: Britney Spears navodno se u tajnosti udala i rastala

Britney Spears se navodno u tajnosti vjenčala i rastala od bivšeg agenta Jasona Trawicka, ako je vjerovati aktivistima koji stoje iza pokreta Free Britney.

Život i životne okolnosti popularne pjevačice Britney Spears enigma su iz koje svako malo isplivaju novi detalji. Podcast Toxic: "The Britney Spears Story" iza kojeg stoje aktivisti koji su 2019. godine pokrenuli Free Britney pokret, sada je pokrenuo lavinu novih glasina.

Riječ je, naime, o odnosu Britney Spears i Jasona Trawicka, njezinog nekadašnjeg agenta s kojim se zaručila 2011. godine, nakon godinu dana veze, a sada mnogi obožavatelji vjeruju da se s njim Britney u tajnosti vjenčala i rastala.

image
Podcast o Britney Spears otkrio je nove detalje.
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Izdala se tijekom radijskog intervjua

Sudski dokumenti podneseni u vezu skrbništva pod kojim je Britney živjela od 2008. godine uključuju i računovodstvene dokumente predane kalifornijskom sudu u listopadu 2012. godine, a među njima je nađena i pristojba u iznosu od 9.150 dolara za razvod braka, uvjereni su autori podcasta koji su pritom istaknuli kako je pjevačica tijekom radijskog intervjua Jasona jednom slučajno nazvala mužem.

Čitajte i: Tko je smjestio Britney Spears? ‘Ogavno je kako se odnose prema njoj‘: Novi dokumentarac otkriva puno

Iza slavne pjevačice dva su braka - prvi s prijateljem iz djetinjstva, Jasonom Alexanderom s kojim je brak potrajao svega 55 sati, dok je u drugi stupila 2004. godine s Kevinom Federlineom s kojim ima dvoje djece - petnaestogodišnjeg Seana i četrnaestogodišnjeg Jaydena. Od Kevina se Britney razvela 2007. godine. Sa Samom Asgharijem u vezi je od 2017. godine. Sam je pjevačici pružao punu podršku tijekom borbe za slobodu.

Čitajte i: Britney Spears želi svoju slobodu natrag: Neće nastupati, ali je u inat napravila potez karijere

image
Par se zaručio 2011. godine.
MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

"Nikada nisam htio ništa osim najbolje za svoju bolju polovicu i nastavit ću je podržavati dok slijedi svoje snove i stvara budućnost koju želi i zaslužuje. Zahvalan sam svima za ljubav i podršku koju joj šaljete sa svih strana svijeta. Radujem se normalnoj, divnoj zajedničkoj budućnosti", izjavio je za strane medije Sam kojeg su zli jezici često nazivali "čuvarom" koji pazi da Britney ne pobjegne iz zatočeništva u kojem ju je držao otac.

Linker
17. travanj 2024 04:41