simpatično sjećanje

Iris Cekuš o prvom plesu s fatalnim Pedrom: ‘Svi su nam se smijali, a onda me pokušao poljubiti...‘

Suprug poznate manekenke imao je prvi nastup u Plesu sa zvijezdam, a tim povodom razgovarali smo nedavno s Iris koja nam je ispričala je li Pedro bio uzbuđen, je li imao tremu i kako je izgledao njihov prvi ples.

Manekenki i voditeljici Iris Cekuš nova godina je počela vrlo zanimljivo. Nakon što je 2022. dočekala sa svojom obitelji u Meksiku, posvetila se mnogim projektima. Među prvim je bila kampanja s glumicom Evom Longorijom, o kojoj nam je nedavno otkrila da je vrlo simpatična, draga i otvorena.

A pravo iznenađenje je i vijest da će Irisin suprug, model Pedro Soltz, s kojim ima desetogodišnju kći Laru, nastupati u novoj sezoni "Ples sa zvijezdama". U razgovoru za Gloria.hr otkrila je da ne smije odavati puno o showu, ali da su pripreme intenzivne i svakodnevne.

Čitajte i: Žiri Plesa sa zvijezdama zaplakao u prvoj emisiji: ‘Tata te sigurno gleda odozgo i ponosan je‘

image

Iris Cekuš i Pedro Soltz

IRIS CEKUŠ INSTAGRAM

"Nevjerojatno je koliko ples zahtijeva posla - i fizičkog i mentalnog! Pedro nema nikakvog iskustva u plesu, apsolutni je početnik, ali ide mu super! Vidjela sam snimke s treninga i ne mogu vjerovati koliko toga su uvježbali u tjedan dana", pohvalila se Iris vještinom svog supruga.

Njih dvoje upoznali su se 2010. u Milanu na snimanju kampanje za jedan luksuzni brend, godinu dana nakon dobili su kći Laru, a 2016. su se vjenčali. Iris se još uvijek sjeća njihovog prvog plesa koji, kaže, nije bio pretjerano romantičan.

image

Pedro ju je tijekom prvog plesa pokušao poljubiti.

IRIS CEKUŠ INSTAGRAM

Čitajte i: 'Kad je čula odakle dolazim, oduševila se': Iris Cekuš snimila kampanju s poznatom 'očajnom kućanicom'

"Dogodio se tijekom izlaska u noćni club u Milanu te smo se tada slučajno sreli. On je bio sa svojom muškom ekipom, ja s curama i tada smo spojili društva. Plesali smo na tadašnji hit 'Parlo Americano' svima je bilo smiješno jer je on mene pokušavao poljubiti i dignuo me na rame, tako da je svima taj naš ples ostao u sjećanju", prisjetila se Iris koja s Pedrom nije imala klasično vjenčanje pa nije bilo ni klasičnog prvog vjenčanog plesa.

image

Partnerica u showu mu je Tina Walme s kojom je za prvi ples osvojio visokih 29 bodova

LUKA DUBROJA

Pedro je, kaže Iris, vrlo uzbuđen zbog plesa pred kamerama. "Izašao je iz svoje zone komfora i iznenadio sam sebe koliko je zapravo vješt. Jedino što ga muče su plesne cipele", priznaje Iris.

Na pitanje tko je bolji plesač od njih dvoje, Iris dodaje: "Do sad sam bila uvjerena da sam ja definitivno bolja u plesu, ali mi se to više ne čini tako. Pala mi je ta teorija u vodu nakon samo tjedan dana Pedrovih treninga", priznala nam je.

Linker
25. ožujak 2024 02:55