JEDNOSTAVNO NEODOLJIVA

Irina Shayk u novoj kampanji za Beyoncein Ivy Park izgleda senzacionalno

Zanosna ruska manekenka izgleda besprijekorno u kampanji za Beyonceinu Ivy Park i Ivy Park x adidas liniju.

Irina Shayk u novoj vibrantnoj kampanji za Beyoncein Ivy Park i Ivy Park x Adidas pokazala je zašto je top model! Prekrasna 36-godišnja manekenka nosila je tirkizno plavi bodi od lateksa, a mokra kosa i modni dodaci, visoke potpetice i seksi naušnice savršeno joj pristaju.

Na drugoj fotografiji iz kolekcije, manekenka nosi žuti bikini s širokim neonsko-žutim plaštom. Cijeli otfit dodatno je upotpunjen sunčanim naočalama u stilu Matrixa i cipelama na visoku petu.

Irinina karijera u najvećem je usponu otkako se 2019. rastala od 47-godišnjeg oskarovca ​​Bradleyja Coopera. Par je bio zajedno četiri godine i u ožujku 2017. dobio je sada petogodišnju kćer Leu, koju su nakon prekida nastavili zajedno odgajati. U vrijeme njihovog razlaza Bradley je doživio veliki uspjeh s Lady Gagom i filmom A Star is Born.

Irinu se povezivalo s Kanyeom Westom, a Bradley je izbjegavao komentirati glasine da je bio u ljubavnoj vezi s Gagom. Bivši par je posljednji put viđen na Met Gali u svibnju, a Bradley se čak smiješio i grlio Irinu na zajedničkoj fotografiji s Nicki Minaj i glavnim kreativnim direktorom Burberryja Ricardom Tiscijem.

Nade obožavatelja da će se ponovno spojiti ipak se nisu ostvarile, a izvor blizak paru potvrdio je za HollywoodLife u prosincu da se to jednostavno neće dogoditi.

“Bradley i Irina se neće pomiriti”, naveo je izvor.

“Često se okupljaju zbog svoje kćeri, ali to je poglavlje zatvoreno. Ako su zajedno, to je isključivo zbog prijateljstva i obitelji.”

"On je angažirani tata, nema dadilju. Lea je s njim provela dva tjedna na godišnjem odmoru i nijednom nisu zvali dadilju", ispričala je manekenka te je priznala da su ona i Bradley podosta strogi roditelji zbog čega Lea vrlo rano stječe važne životne rutine.

Čitajte i: Netlixova zvijezda očekuje dijete: Oduševila načinom na koji je podijelila sretnu vijest

"Kada Lea završi s obrokom, napusti stol, pospremi tanjur te kaže hvala. Bez ‘molim‘ i ‘hvala‘ neće dobiti ništa nakon ručka", objasnila je Irina dodajući da njezina kćer ima puno igračaka, a što nju pak često podsjeti na djetinjstvo u kojem je imala samo jednu rusku lutku s velikim plavim očima kojoj je njezina baka izrađivala odjeću.

Irina o Bradleyju priča samo najbolje te ga naziva "najboljim tatom na svijetu, a priznaje da ne podnosi izraz "suroditeljstvo".

Linker
23. travanj 2024 21:20