‘Slaba točka‘

Ipak nije bio slučajan susret: Grdović i Brankica pokušat će ponovo, ovim ju je uspio pridobiti

Zadarski pjevač i njegova bivša supruga iza sebe imaju dva desetljeća burnog odnosa, ona je to odlučila okončati prošle godine, no čini se kako još uvijek njihovoj ljubavnoj priči nije došao kraj.

Kako je zajednička fotografija bivših supružnika dala naslutiti, što je prvo saznala Gloria.hr, sada je stiglo još potvrda da su se Mladen Grdović i Brankica pomirili. Par je ranije ovog proljeća pozirao u društvu poznatih prijatelja na splitskoj Rivi, što se događalo između njih nisu otkrivali širem krugu ljudi.

"Danas na splitskoj Rivi. Malo se iščakulali!", napisao je poznati Zadranin uz fotografiju na kojoj odlično raspoložen pozira skupa s Brankicom i njihovim tamošnjim društvom: pjevačicom Jelenom Rozgom, kuharom Ivanom Pažaninom te Dijanom Mrduljaš, suprugom direktora Splitskog festivala.

image
Druženje u Splitu s poznatim prijateljima, ipak nije bio slučajan susret...
FACEBOOK

Sada je RTL saznao da ta fotografija ipak znači nešto više od slučajnog susreta, tvrde da su se bivši supružnici pomirili te da je pjevač kod Brankice isprosio još jednu šansu uz pomoć dijamantnog prstena, koji se vidi na njezinoj ruci.

Nakon 22 godine burnog braka, Brankica je u svibnju prošle godine podnijela zahtjev za razvod, a sud je u kolovozu tu tužbu i potvrdio, te se ovaj bračni par i službeno razveo u listopadu - malo tko je mislio da će jedna od najosebujnijih ljubavnih priča dobiti svoj nastavak.

Čitajte i: Nova šansa? Grdović i njegova bivša supruga Brankica uživali zajedno u Splitu

Povijest burnog odnosa

Ovaj 62-godišnji pjevač i njegova 50-godišnja supruga mnogo su se puta svađali i mirili, tako da u Zadru ovakav razvoj situacije nikoga u Zadru posebno ne čudi. U zajedničke 22 godine oprostila mu je mnogo toga, od činjenice da ima izvanbračnu kći Saru za koju se saznalo 2004., koju je prihvatila, godinama je prelazila preko Grdovićevog nasilnog ponašanja i brojnih ispada uzrokovanih njegovim problemom s alkoholom.

Vožnja u pijanom stanju iz koje bi Mladen potpuno uništio automobile, srećom bez ljudskih žrtava, samo su dio njegova problematičnog ponašanja.

Zbog verbalnih prijetnji njoj i bratu Paolu 2009. Grdović je osuđen na šest dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana. Iz sličnog razloga priveden je i 2010. kada je opet uvjetno osuđen i to na 20 dana zatvora. A 2013. je dobio i prijavu za narušavanje javnog reda i mira kad ga je također prijavila Brankica.

image
Bračni par Grdović u listopadu je službeno razveden.
JURE MISKOVIC

Prošle godine na proljeće Brankici je konačno prekipjelo, je li svemu kumovala pandemija i zatvorenost u kući - ipak znaju samo ono. U svibnju prošle godine Brankica je podnijela tužbu za razvod braka koji je okončan pet mjeseci kasnije.

U njoj je navela kako su ona i Mladen i prije vjenčanja 4. svibnja 1998. u vezi bili osam godina, ali i da zadnje tri godine braka ne dijele njihov dom u zadarskoj četvrti Arbanasi.

Prema njezinim tvrdnjama, samovoljno se iselila iz kuće te je jedno vrijeme živjela kod prijateljice koja je lani i nama potvrdila da je Brankici pružila privremeno utočište. U međuvremenu je Mladen dobio i zabranu prilaska supruzi kojoj se nije smio približiti na manje od 30 metara. Njihov nedavni izlet u Split dokaz je da je ta zabrana stvar prošlosti, a zbog čega je Branka sada okrenula ploču te je li riječ o pomirenju ili tek labuđom pjevu, pokazat će vrijeme.

Linker
22. travanj 2024 20:22