AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
podbadanja bivših

Ipak mu je još stalo: Brian Austin Green 'zapaprio' Megan Fox i novom dečku na Instagramu

47-godišnji glumac Brian Austin Green nije se uspio suzdržati kad je majka njegovo troje djece objavila komentar koji ga je 'uzdrmao'...

Premda je glumac Brian Austin Green naizgled sasvim smireno prihvatio da je njegova bivša supruga Megan Fox ludo zaljubljena u repera koji je 17 godina mlađi od njega, zrnce ljubomore nazire se u njegovim Instagram objavama.

Calabasas, CA  - Megan Fox and Brian Austin Green took the kids for sushi at celeb hot spot Sugarfish in Calabasas. The kids made funny faces for the cameras on the way inside.

BACKGRID USA 7 SEPTEMBER 2019,Image: 469656532, License: Rights-managed, Restrictions: Non X, Model Release: no, Credit line: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Megan i Brian s djecom

34-godišnja Megan, koja s Brianom ima troje djece, na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass" upoznala je 30-godišnjeg repera i zaljubila se preko ušiju, a u zajedničkom intervjuu nedavno je izjavila: "Mi smo zapravo dva dijela jedne duše. I to sam mu gotovo odmah rekla, jer sam to osjetila čim smo se upoznali".

Ranije ove godine 47-godišnji Brian Austin Green, izjavio je da će uvijek voljeti Meghan, ali da njihova veza više nije imala smisla jer su se jednostavno počeli razilaziti u razmišljanjima. Dodao je i kako Machine Gun Kelly djeluje kao simpatičan mladić te napomenuo: "Vrlo je važno da se u ovom trenu nikog ne tretira kao zločinca".

Ipak, nije si mogao pomoći, a da svoju bivšu ne 'bocne' pasivno-agresivnim komentarom nakon njezine posljednje objave.

Naime, zaluđena Megan na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira uz svog novog dečka Machine Gun Kellyja i napisala: "Bolno predivan dječak...moje srce je tvoje".

Nakon što je vidio njezinu objavu, Brian je na svom profilu objavio fotografije svoja četiri sina, od kojih je troje dobio u vezi s Megan, i napisao: "Bolno predivni dječaci...moja srca su vaša".

Kako je na to reagirala njegova bivša, još nije poznato.

Čitajte i...

'Mi smo ista duša': Megan Fox opisala svoju strastvenu vezu s Machine Gun Kellyjem

Definitivan kraj: Megan se javno ljubila s glazbenikom, a Brian zgranuo s odabirom nove partnerice

Razvod ili samo marketinški trik? Megan Fox u spotu novog dečka. Holivudski analitičari skeptični i šokirani

Linker
26. studeni 2022 02:05