Nije sve tako crno

Ipak joj sve sve isplatilo: Kim Kardashian u propalom braku s Kanye Westom naučila je jednu važnu lekciju

Iako je brak reality zvijezde i repera neslavno završio i to zbog reperove nestabilnosti, Kim je ipak iz njega izvukla nešto dobro.

Kanye West, američki reper, poznat je po svojim 'ispadima' uživo, ali i po onima na društvenim mrežama, pretežito Twitteru. Poznat je osim toga po svom egu i uvjerenju da je bolji od svih, do mjere da se čak uspoređivao s božanstvima i govorio na intervjuima kako je on najbolji umjetnik kojeg je bog stvorio.

Kim je pričala kako bi ga gledala dok ima slične izjave, dok ima ispade i vidjela bi koliko ljudi komentira, a koliko repera jednostavno nikad nije bilo za to briga.

U epizodi podcasta 'We Are Supported By...' koji vode Kristen Bell i Monica Padman, Kim je izjavila kako ju je baš njezin bivši dragi naučio da ne mari za tuđe mišljenje.

image
Kim i Kanye dogajaju četvero djece.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kanye West napokon se oglasio o razvodu: Evo što traži od svoje uskoro bivše supruge

"Naučio me da je najbolje da budem svoja i da živim u trenutku", komentirala je Kim. Nekada je ipak marila, no s godinama je naučila da ne može biti originalna i posebna ako samo prati što drugi rade i ostaje unutar sigurnih linija.

"Imam jedan život i želim ga živjeti za sebe", Kim priča kako je savladala čari samopouzdanja i kako uistinu više ne mari što drugi misle.

Nakon sedam godina braka, par poznat i pod kraćenicom 'KimYe' razvodi se, no nakon mjeseci tišine, vidimo kako su došli do sporazuma. Viđeni su u muzeju s djecom, Kim je došla i na slušanje nadolazećeg albuma repera Donda.

Ipak, iako im je brak završio, Kim i Kanye još uvijek imaju prostora za kreativnost. Na slušanju Donde, uskladili su odjevne kombinacije.

image
Govorka se da je Kanye svojoj bivšoj supruzi stalno određivao što će nositi.
TAMMIE ARROYO/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Kanye je Kim spojio s najvećim dizajnerskim imenima, popu Givenchy-ja i Balmain-a, a često je znao i birati što će Kim obući - možda im romantični život završio, ali obiteljski i kreativni putevi još im se ne razdvajaju.

Iako im je brak prije bio stabilan, nevolje u raju počele su s Westovom kandidaturom za predsjednika SAD-a, kada je u nekoliko navrata javno govorio o njihovim tajnama te otkrio da je Kim skoro pobacila njihovu najstariju kćer. Njegovi ispadi vrlo su poljuljali Kiminu vjeru u svog supruga te je odlučila već narušenom odnosu stati na kraj.

Prema časopisu Forbes, oboje su milijarderi, no jedno od drugog neće tražiti novčanu potporu te će sami podmiriti troškove parnice. Prije vjenčanja 2014. potpisali su predbračni ugovor pa će imovinu podijeliti onako kako piše u tom dokumentu.

Linker
20. travanj 2024 04:05