Profimedia, Shutterstock Editorial
KRAJ TURBULENTNE VEZE

Ipak je gotovo: Nakon samo sedam mjeseci braka razočarani glumac predao papire za razvod

Turbulentna veza slavnog para i njihov kratki brak su izgleda došli svom kraju, ovoga puta službeno. Glumac je podnio zahtjev za razvod deset dana nakon što su objavili da su se razišli.

Liam Hemsworth (29) i Miley Cyrus (26) u vezi su posljednjih deset godina, uz nekoliko pauza i prekida, a u braku su bili tek sedam mjeseci. Upoznali su se još 2009. godine na snimanju zajedničkog filma te se na setu i zaljubili. Ipak, kako pišu strani mediji, o posljednjem prekidu su razgovarali već neko vrijeme jer im je trebao predah.

Nakon što su u javnosti osvanule fotografije pjevačice kako se na jahti ljubi s blogericom Kaitlynn Carter, za Liama je to bio dodatni razlog za prekid, a sada je viđen i kako izlazi iz sudnice u Los Angelesu nakon što je predao papire za razvod. "Nepomirljive razlike" navedene su u papirima kao razlog prekida.

MALIBU, CALIFORNIA - JUNE 06: (L-R) Liam Hemsworth and Miley Cyrus attend the Saint Laurent Mens Spring Summer 20 Show on June 06, 2019 in Paradise Cove Malibu, California. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)
Getty Images

Kako doznaje People, pop pjevačica i bivša teen zvijezda se iznenadila ovim postupkom bivšeg supruga. "Nije to očekivala i malo je razočarana, ali i dalje je ona dobro i dobro se nosi s cijelom situacijom", kazao je izvor za medije. "Miley je tužna jer je gotovo, teško joj je to prihvatiti i teško joj je misliti da više nikada neće imati s Liamom ono što su dijelili do sad. Iza njih je deset godina veze, ono što su imali bilo je posebno i puno stvari je na njemu koje ona obožava", rekao je izvor.

S obzirom na to da par nije imao djece, razvod bi se trebao brzo okončati, a potpisali su i predbračni ugovor pa se imovina neće dijeliti.

Navodno je ona bila ta koja je pokušavala spasiti brak do samog kraja, no za njega je bilo gotovo te je navodno on "prešao preko braka". "Liam jako voli Miley i trenutno je povrijeđen. Njezini postupci ga nisu iznenadili, znao je da radi takve stvari", rekao je izvor blizak glumcu koji je kazao da za medije neće davati nikakve izjave. Dok je on bio frustriran, Miley je trebala svoj prostor, navode njihovi bližnji pa je njihov odnos ponovno završio prekidom, ovaj put, čini se, konačnim.

CENTURY CITY, CA - JUNE 27:  (L-R) Actors Liam Hemsworth and Miley Cyrus arrive at Australians In Film Awards & Benefit Dinner at InterContinental Hotel on June 27, 2012 in Century City, California.  (Photo by Toby Canham/Getty Images for AIF)
Getty Images for AIF
Liam Hemsworth Miley Cyrus 2012. godine

Linker
25. travanj 2024 15:40