Profimedia, Xposurephotos
Borba za majčinstvo

Intimno priznanje slavne spajsice: Umjetna oplodnja prije prirodnog začeća u 45. godini

Uvijek je bila otvorena kad je govorila o obitelji i majčinstvu i ne krije da bi voljela imati i treće dijete, no u novom je intervjuu  pjevačica priznala da se dugo borila s neuspjehom umjetne oplodnje.

Već kad su pjevačica Geri Horner, koja se proslavila kao članica skupine 'Spice Girls', i njezin suprug Christian Horner polako odustajali i od same ideje da imaju zajedničko dijete, dogodila im se neizmjerna sreća - Geri je zatrudnjela prirodnim putem. 'Silno sam htjela drugo dijete i potražila medicinsku pomoć, no umjetna oplodnja nikako nije uspijevala. Suosjećam duboko sa svakom ženom koja ne može imati djecu, a imaju taj prirodni, biološki nagon za majčinstvom. Mi smo imali sreće i naš je Monty na kraju došao prirodnim putem. A moja kći Bluebell je prekrasna s njim, pomaže mi oko bebe, mijenja čak i pelene', rekla je pjevačica za Red magazine. Priznala je da bi voljela imati i treće biološko dijete, no svjesna je da je to gotovo nemoguća misija.

Geri Horner, poznata i po djevojačkom prezimenu Halliwell koje je nosila kao jedna od slavnih 'spajsica', sina Montyja je rodila početkom godine, i to u 46. godini života. U braku je sa šefom Red Bull momčadi Formule 1 Christianom Hornerom. Djevojčicu Blebell koja danas ima 11 godina dobila je u kratkoj vezi s novinarom Sachom Gervasijem.

14 Sep 2016 - London  - UK

Geri and Christian Horner pictured having lunch in Primrose Hill.

after lunch they jumpped in to thier new Twizzy mini car, Image: 299820638, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION***UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE CALL  44 208 344 2007, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Linker
04. prosinac 2022 20:23