NOVA VEZA?

Internet gori: Najpoželjniji holivudski soler izlazi s 23 godine mlađom švedskom glazbenicom i manekenkom

Stanuju nekoliko minuta vožnje jedno od drugog u Los Angelesu, stoga su se uspješno skrivali od sredine prošle godine.

Najpoželjniji holivudski soler Brad Pitt (58) ima novu djevojku. Spretno je iskoristio činjenicu da je susjed sa švedskom kantautoricom i modelom Lykke Li (35) u Los Angelesu, što mu je pomoglo prikriti da su, zapravo, u vezi, piše The Sun. Stanuju nekoliko minuta vožnje jedno od drugoga i zacijelo su jedno drugome odlazili po šećer ako bi im ponestao... Možda na kavu?

Kako je Brad ambasador brenda De’Longhi, talijanskog proizvođača aparata za kavu, vjerojatno priprema odličan espresso. Kako god bilo, glasine o njihovoj vezi najprije su se pojavile u njezinoj domovini, a potom su doprle i do ušiju britanskih medija. Da se nešto događa, signalizirao je njihov izlazak u nedavno otvoren restoran s odličnom ponudom tjestenine "Mother Wolf" u Los Angelesu.

"To je bila Lykke, večerali su zajedno", potvrdio je britanskom tabloidu upućeni izvor.

image

Kantautorica i glumac viđeni su zajedno na večeri.

BRIAN J RITCHIE/HOTSAUCE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Mučna borba je gotova! Evo kako je Brad Pitt uspio izboriti zajedničko skrbništvo nad djecom

Samohrana majka

Iza švedske glazbenice i modela već su četiri studijska albuma u kojima spaja elemente indie popa, dream popa (specifičan ogranak alternativnog rocka) te elektronske glazbe, a prije 15 godina preselila se iz domovine u New York kako bi izgraditi karijeru i nametnuti se u branši u kojoj nije lako uspjeti ni Amerikancima, a kamo li strancima.

image

Brad Pitt izlazi s kantautoricom i modelom Lykke Li.

CHRIS PIZZELLO/POOL/SHUTTERSTOCK

Zbog sad već bivše veze s američkim muzičarem Jeffom Bhaskerom (47) prije desetak godina stigla je u Los Angeles gdje živi svoj san. S bivšim ima sina Diona (6), a stanuje u 1,8 milijuna dolara vrijednoj vili koju joj je, vjerojatno, na raspolaganje ostavio Dionov tata. Činjenica da je samohrana majka, mogla bi biti poveznica s Bradom Pittom, ocem 20-godišnjeg Maddoxa, 18-godišnjeg Paxa Thiena, 17-godišnje Zahare, 15-godišnje Shiloh te 13-godišnjih blizanaca Vivienne i Knoxa.

image

Brad Pitt se još uvijek razvodi od Angeline Jolie.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Borbi se ne nazire kraj: Angelina Jolie priznala da se tijekom braka s Bradom bojala za sigurnost djece

Još uvijek se razvodi od Angeline Jolie (46) i spori oko skrbništva nad njihovom djecom. Prije Lykke, zvijezda filmova "Bilo jednom u Hollywoodu" te "Oceanovih jedanaest" izlazio je godinu dana s njemačkom manekenkom Nicole Poturalski (29), a odveo je u njegov i Angelinin dvorac u Provansi. Očekivano, njegovoj bivšoj to nije baš dobro "sjelo". Dok je Brad još uvijek vrlo diskretan po pitanju razvoda, Angelina Jolie izjavila je lani za "The Guardian" kako ju je raspad braka slomio. Otkako se rastala od Brada, družila se s bivšim mužem, glumcem Jonny Lee Millerom (49) u njegovom stanu u New Yorku, a od kraja prošle godine viđa se s pjevačem The Weekndom (31) koji joj je navodno posvetio pjesmu "Here We Go…Again".

Linker
20. travanj 2024 04:06