ZALJUBLJENA SPISATELJICA

Ingrid Divković potvrdila vezu s novim partnerom: ‘Sretna sam i u ljubavi, zove se Dario...‘

Naša poznata književnica potvrdila je vezu s diplomiranim ekonomistom koji živi i radi u Njemačkoj. Otkrila je i kako uskoro izlazi i njezina nova knjiga, a riječ je o zbirki poezije u prozi.

- Dovoljno je reći da sam sretna i u ljubavi, a on se zove Dario Seder, četrdesetogodišnji je diplomirani ekonomist iz Osijeka, a posljednjih nekoliko godina živi i radi u Njemačkoj - rekla je Ingrid Divković, književnica, blogerica i ekspertica za veze. Prije nekoliko mjeseci, pukla je veza sa sada već bivšim partnerom, a na društvenim mrežama napisala je kako "nisu uspjeli pomiriti svjetove koji pričaju potpuno drugačijim jezikom". No, Ingrid ne skriva kako ponovno ljubi. O ljubavnoj vezi, ali i spisateljskim planovima, govorila je za Gloria.hr.

"Naše upoznavanje se dogodilo u prijateljskom i obiteljskom krugu ovoga ljeta, a našoj dragoj prijateljici koja je 'kumovala' susretu ovim putem želim izreći veliko hvala", rekla je Ingrid. Pitali smo je li se ljubav dogodila na prvi pogled, no simpatična Ingrid je oprezna po tom pitanju.

"Kada je riječ o mojim ljubavnim iskustvima, a s obzirom na prošlu nesretnu vezu koja je završila u svibnju ove godine, a koja me naučila puno toga, voljela bih da ova priča ostane za nas. Što zbog poštovanja prema Dariu koji nije javna osoba, što zbog našeg mira i planiranja zajedničke budućnosti", rekla je tek kratko.

Prije nekoliko godina prekinula je s dugogodišnjim partnerom, nakon čega je uplovila u drugu vezu koja se također završila, a sada je napokon pronašla svoj mir. Kaže kako joj je kod partnera najvažnija emotivna stabilnost, uzajamno poštovanje, vjernost, iskrenost i velika podrška. Sve to je pronašla u Dariu, kojem je nedavno posvetila i objavu na društvenim mrežama.

"Ni trnja ni kamenja, gdje su oblaci i zajednički koraci, nedodirljivi i čisti", napisala je uz zajedničku fotografiju nasmijana spisateljica, a mnogi su joj u komentarima čestitali na novoj vezi.

Čitajte i: Veza pukla iznenada! Prekid nakon godinu dana strasne ljubavi: 'Moju kuću je pretvorila u dom'

Preselila u Opatiju

Iako je neko vrijeme živjela u Zagrebu, ovo ljeto odlučila je preseliti u Opatiju, svega nekoliko kilometara od rodne Rijeke.

"Tamo sam se preselila želeći si pokloniti neki novi početak, a da opet budem blizu svoje obitelji i prijatelja iz Rijeke koji su mi dok sam boravila u Zagrebu za vrijeme pandemije jako nedostajali. Osim toga, Opatija, a posebno Volosko, mjesto je gdje odmaram dušu i gdje me inspiracija redovito posjećuje, i zahaljujući njoj napisala sam i svoju novu knjigu, prvu zbirku poezije u prozi "Stare duše ne stare", rekla nam je. Nova knjiga samo što nije izašla, a riječ je o onoj s podnaslovom "Um" te će ona biti prva od tri knjige u njezinom pjesničkom opusu.

image
Ingrid Divković ovo je ljeto preselila u Opatiju.
DAMJAN TADIC/CROPIX

"Progovara o kompleksnom odnosu prema vlastitom, nerijetko nemirnome umu, nadalje, dotiče se i odnosa prema ljubavi koju gaje hipersenzibilne duše, osobne patnje i krivih očekivanja, te na koncu knjiga progovara i o slavi te krutom patrijarhalnom društvu koji na vrlo represivan i destruktivan način zadire u ženin emotivni svijet", otkrila je.

Nakon showa "Brak na prvu", Ingrid je imala i svoju emisiju "Mi' na Z1 Televiziji u sklopu jutarnje emisije "Jutrogram", a kaže kako se zasad ne vidi u televizijskim formatima zbog toga što se maksimalno odlučila posvetiti književnom radu, promociji knjige, ali i radionicama kreativnog pisanja. Slobodno vrijeme provodi u prirodu i uz more, a opušta je i pisanje i čitanje knjiga, redovita meditacija i rad na sebi.

Čitajte i: Ingrid Divković prvi put o prekidu nakon sedam godina: 'Dogodila se krucijalna stvar'

Linker
19. travanj 2024 22:06