Proljeće života

Ingrid blista u bijelom i u partnerovom zagrljaju otkriva najljepše vijesti: ‘Nas troje je vrijedilo čekati‘

Ekspertica za veze i književnica prošlog ljeta pronašla je ljubav, a sada je otkrila da ona i partner čekaju prinovu.

Književnica Ingrid Divković nastavlja nizati sretne vijesti, nakon što je prošle godine preselila iz Zagreba u Opatiju, otkrila je i da je ušla u vezu s ekonomistom iz Osijeka. Sada je romantičnim fotografijama i nježnim riječima Ingrid otkrila da ona i njen partner Dario Seder čekaju dijete.

"Kako mislite, tek miriše na proljeće? Pa ja sam još početkom zime novim životom u sebi procvjetala. Bože, hvala TI. Nas troje je vrijedilo čekati", napisala je Ingrid uz seriju fotografija. Budući roditelji odjeveni u bijelo nježno zagrljeni na njenom već primjetnom trbuščiću formirali su srce.

Fotografirali su se u Amerikanskim vrtovima u Opatiji, a naša književnica, blogerica i ekspertica za veze zahvalila je i prijateljici koja ih je uslikala.

"Hvala ti draga moja Mirjana Šarić što si svojim toplim, prijateljskim okom ovjekovječila najljepše i najposebnije fotografiranje u mom životu", napisala je Divković.

Čitajte i: Ingrid Divković potvrdila vezu s novim partnerom: ‘Sretna sam i u ljubavi, zove se Dario...‘

Od ljeta zaljubljena

Ingrid je u listopadu prošle godine za Gloria.hr potvrdila je da je sretno zaljubljena, iako nije htjela otkrivati previše, nije mogla sakriti sreću.

image

Ingrid i Dario u vezi su od ljeta.

MARKO MRKONJIC/CROPIX

"Dovoljno je reći da sam sretna i u ljubavi, a on se zove Dario Seder, četrdesetogodišnji je diplomirani ekonomist iz Osijeka, a posljednjih nekoliko godina živi i radi u Njemačkoj. Naše upoznavanje se dogodilo u prijateljskom i obiteljskom krugu ovoga ljeta, a našoj dragoj prijateljici koja je 'kumovala' susretu ovim putem želim izreći veliko hvala", kazala nam je Ingrid u listopadu 2021.

No oprezna književnica, nije htjela otkrivati više detalja o svojoj vezi. "Voljela bih da ova priča ostane za nas. Što zbog poštovanja prema Dariu koji nije javna osoba, što zbog našeg mira i planiranja zajedničke budućnosti", rekla je kratko.

Linker
23. travanj 2024 15:11