Instagram
čestitke se samo nižu

Indira Levak slavi: Za 46. rođendan si je ispunila želju, iznenadit će i supruga

Umjesto da on nju iznenadi za rođendan, Indira Levak si je za ovaj poseban dan ispunila jednu želju koja će biti iznenađenje i njezinom suprugu.

Da je i dalje vesele male stvari pokazala je pjevačica Indira Levak koja si je za 46. rođendan poželjela novu frizuru. Iako promjena nije drastična, Indiru je neizmjerno razveselilo što će i ona ove jeseni furati hit bob rez u platinasto plavoj nijansi.

- Ne brojim godine već osmijehe i sretne dane. Slavim život i svake godine se osjećam sve bolje u vlastitoj koži, voljenije, sretnije i zadovoljnije! - napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira u bijelim čizmicama i kratkom crnom kombinezonu s bijelim točkicama. Otkrila je kako su joj rođendansku želju za novom frizurom ispunili u salonu Vikler i ruž te da će promjena biti pravo iznenađenje za njezinog supruga Miroslava Levaka.

- Stiže mu kući zanosna plavuša s vjetrom u kosi - dodala je Indira kojoj danas svi čestitaju, a nižu se komplimenti i zbog nove frizure. Indira je bila prepoznatljiva po svojoj pixie frizuri koju je prije ljeta zamijenila asimetričnim lobom, odnosno s jedne strane je ostavila dužinu gotovo do ramena, a s druge je odabrala undercut. Ipak, sada je sve to zamijenila hit jesenskom frizurom koju je jednostavno stilizirati, a i pristaje većini.

Instagram

Linker
24. travanj 2024 15:24